Mango празнува 70-те години с авангарден гардероб

  • Сподели:
Mango празнува 70-те години с авангарден гардероб

Радостна смесица от влияния, която оформя желанието ни за мода повече от всякога.

Есента е идеалното време да направите равносметка на модните тенденции и да вдъхнете нов живот на гардероба си, а Mango излезе с нова колекция, която обединява всичките ни желания за стил в средата на сезона. Далеч от носталгията, испанският гигант връща златната ера на две от най-модерните десетилетия: 70-те и 2000-те години.

Mango празнува седемдесетте и 2000-те години с новата си колекция.

"Живи легенди" - това име носи колекцията, сблъсък на стилове и смесица от препратки. Това е готов за носене гардероб, подложен на изпитание в ежедневието, с препратки към бохо, кънтри и диско и с общо желание: да се наслаждаваме на обличането. Заигравайки се с обемите и материалите, тази нова колекция е изградена около силуети, които подчертават талията, с разкроени ръкави и крачоли, в една ретро естетика.

Основните есенни дрехи на Mango са красиви, безупречно изрязани ризи, плавни рокли с къдри, панталони с разкроени крачоли и деним, с моден привкус, в пачуърк варианти. Гардеробът е проектиран в есенна цветова палитра, варираща от лилаво до шоколадово и сиво, с блестящи аксесоари, добавящи нотка на лекота и изтънченост. Финалният вид са връхните дрехи: вечни палта и якета от изкуствена кожа, които ще ви топлят в средата на сезона и същевременно ще повишат модния ви коефициент.