Предложението на редактора: последната визия на Кейт Мос е есенният модел

  • Сподели:
Предложението на редактора: последната визия на Кейт Мос е есенният модел

Оставяме на Кейт Мос да моделира перфектната есенна визия из лондонския квартал Примроуз Хил в облекло, което е едновременно непреходно и модерно: тънък сив пуловер с яка и чифт тъмни дънки, които тя закопчава малко над глезена. Тя избра и най-актуалната - и най-универсалната - обувка за този сезон: черна балетна обувка (стил, който Кейт пази в гардероба си от десетилетия).

Мос заложи и на друга есенна основна дреха - вълнено палто в цвят на камила. Палтото беше идеално за деня с леко захлаждане на въздуха. По отношение на дължината и обема си то не бе толкова дълго, колкото други зимни връхни дрехи, а се приземи до средата на бедрото ѝ. Тя завърши визията си с тъмни слънчеви очила, големи златни обеци с обръч и черна кожена чанта, която държеше като съединител. Чантата на Мос също беше много актуална, като има общо с новата любима чанта на Кендал от The Row, манията на Хейли Бийбър по съединителите Bottega Veneta и чантата Loewe Squeeze, която превзе месеца на модата.

Визията беше в унисон с хладния стил на Мос. Суперредовно тя използва дънки, кожени якета, палта и тениски в неутрална палитра. Привързаността ѝ към често имитирания външен вид е това, което поддържа тоалетите ѝ свежи след толкова време. Макар че простотата на 90-те години определено е актуална, Кейт Мос продължава да ни напомня, че тя първа стъпи на тази платформа.