За Деми Мур времето върви в обратна посока

  • Сподели:
За Деми Мур времето върви в обратна посока

Деми Мур присъстваше на откриването на изложбата ''From the Heart to the Hands: Dolce & Gabbana'', провела се в Palazzo Reale в Милано, Италия.

Актрисата носеше прозрачна рокля от сребриста мрежа с блестящи детайли на марката, а тялото ѝ, което се виждаше под роклята, изглеждаше повече от феноменално. Под дългата до земята рокля 61-годишната Мур носеше черен сутиен и черни боксерки, които придаваха на визията загадъчност и сексапил. Звездата от филма "Доблестни мъже" завърши визията с чифт черни токчета с каишки, минимален грим, а дългата ѝ коса беше изправена.

Към Мур на модното събитие се присъединиха и други знаменитости, сред които Шер и партньорът ѝ Александър Едуардс, Наоми Кембъл, Лупита Ньонго, Лили Джеймс, Изабела Роселини, моделът Роузи Хънтингтън Уайтли, Кити Спенсър и актьорът, който гледахме в главната роля на сериала на Гай Ричи ''Джентълмените'' - Тео Джеймс.

Вчера Деми бе една от многото звезди присъстващи на изложбата ''From the Heart to the Hands: Dolce & Gabbana'', провела се в Palazzo Reale в Милано. Озаглавена ''От сърцето към ръцете'' за първи път Dolce&Gabbana ще събере на едно място уникални творения на марката, в изложба посветена на артистичното и творческо наследство на Доменико Долче и Стефано Габана.

Изложбата ще бъде отворено любовно писмо към италианската култура като трайно вдъхновение за модните дизайни на Dolce & Gabbana, проследявайки необикновеното претворяване на идеите на Доменико и Стефано от сърцето до реализацията им на ръка. Изложбата, курирана от Флоранс Мюлер и продуцирана от IMG, включва "заемки на важни исторически произведения на изкуството на италиански стари майстори от големи обществени колекции, както и отговори на дизайните на Dolce & Gabbana от съвременни художници", според съобщение за пресата.

На изложбата, която ще бъде отворена от 7 април до 31 юли в Palazzo Reale Милано, посетителите ще научат как прочутото дизайнерско дуо превръщат идеите в главите си в тоалети, носени от културни икони като Шер, Хелън Мирън, Наоми Кембъл, като същевременно се вдъхновяват от италианската култура. Изложбата, която стартира в Милано и след това ще обиколи целия свят, ще отбележи модната къща като символ на италианския блясък, изследвайки нейния подход към нетрадиционния лукс.

В разговор с Financial Times преди откриването на изложбата основателите и съсобствениците на марката обясняват как се надяват да разкажат историята на това "откъде са тръгнали".

Стефано казва: "Мечтата ни е да вдъхновим новите поколения, да ги насърчим да изразяват това, което чувстват, и да им вдъхнем кураж".

Доменико добавя: "Бихме искали младите хора да видят в артистичните професии алтернатива, антидот на баналността и хомогенизацията''.