Деми: ''Той вече не ме разпознава''

  • Сподели:
Деми: ''Той вече не ме разпознава''

Деми Мур е останала съкрушена, когато бившият ѝ съпруг Брус Уилис не е успял да я разпознае. 

Източници съобщават пред Closer, че след пътуване в Италия през лятото, актрисата е посетила Уилис и той не могъл да я разпознае. Източникът добавя, че споменът на Брус за Деми е избледнял и "Деми може да каже, че той наистина не я познава".

Двамата се ожениха през 1987 г. и останаха заедно в продължение на 13 години, като споделят и три дъщери: Румър, на 35 години, Скаут, на 32 години, и Талула, на 29 години.

Споменава се също, че Брус все още разпознава съпругата си Ема и децата си. Когато Румър го посещава с бебето си Лу, той "изразява радост".

Деми Мур и Брус Уилис бяха една от златните двойки на Холивуд и дори след развода си останаха стандарт за приятелски настроени бивши съпрузи.

Актрисата от ''Ghost'' и звездата от "Die Hard" се венчаха през 1987 г. след бурна четиримесечна връзка и след това посрещнаха заедно три дъщери: Румър, Скаут и Талула.
Макар че законният им съюз приключи през 2000 г., двойката веднага доказа, че отношенията им са стабилни и здрави, като пътуваха заедно до Париж, присъстваха на филмови премиери и посрещаха заедно всички празници. През 2020 г. бившата двойка дори се изолира заедно по време на пандемията COVID-19.

Когато Мур се омъжи за Аштън Къчър през 2005 г., Уилис показа подкрепата си, присъствайки на сватбата им. По-късно Мур и тогавашният ѝ съпруг (двойката се разделя през 2011 г.) са гости на сватбата на Уилис през 2009 г. с Ема Хеминг Уилис.

В интервю за предаването Today по NBC, съпругата на Брус Уилис, Ема Хеминг Уилис, сподели, че е ''трудно да се прецени'' дали актьорът осъзнава здравословните си проблеми.

Ема предостави на предаването емоционална информация за здравословното състояние на звездата от "Умирай трудно", който се бори с фронтотемпорална деменция и за това дали той напълно разбира диагнозата си и влошаващото се състояние.

"Трудно е да се определи", заяви Ема в предаването, като добави, че за нея е било едновременно "благословия и проклятие" да получи и в крайна сметка да приеме диагнозата му.

"Тежко е за диагностицирания, но и за семейството. И това не е по-различно нито за Брус, нито за мен, нито за нашите момичета. Когато казват, че това е семейна болест - наистина е така."

През 2022 г. семейство Уилис публично разкри, че 68-годишната звезда от "Криминале" е диагностициран с афазия и се оттегля от актьорската си кариера. След като сподели, че състоянието му е преминало в диагноза деменция по-рано тази година, Хеминг се превърна в застъпник на Световната седмица за повишаване на осведомеността за фронтотемпоралната деменция.

Сюзън Дикинсън, главен изпълнителен директор на Асоциацията за фронтотемпорална дегенерация, която също се появи в предаването Today, заяви, че опустошителното заболяване при някои хора отнема способността им да разбират влошаващото се здравословно състояние. Неврологичното заболяване на Уилис се отразява на паметта, езиковите умения и комуникативните му способности, наред с други последици за здравето.

"То може да засегне речта, поведението, личността и това, което наричаме изпълнително функциониране", каза Дикинсън за състоянието, което няма лечение.

Брус и Ема сключват брак през 2009 г. и имат две дъщери - Мейбъл (11 г.) и Евелин (9 г.).

Виж още