Автогенен тренинг - можем да получим всичко онова, за което мечтаем 

  • Сподели:
Автогенен тренинг - можем да получим всичко онова, за което мечтаем 

Може би животът често ви принуждава да губите вяра в себе си и да зацикляте на тези места, на които трябва да бъдете най дейни и съсредоточени, просто защото от тях зависи развоя на бъдещето ви. Може би не винаги съдбата успява да нареди събитията, според вашите очаквания и вие самите оставете с усещането, че важна част от живота ви липсва или сте я загубили безвъзвратно. 

Автогенният тренинг би могъл да ви помогне да пренаредите своите приоритети, като съзнателно изберете този път, който би ви отвел до сигурен успех, но за да се случи всичко това, трябва да следвате вътрешния си глас и да помните, че притежавате властта да контролирате и променяте всяко събитие в живота ви. Започнете новото начало, като се отдадете на пълен покой, в който ще можете да подредите своите мисли и да насочите съзнанието си към изпълнението на целите в живота ви.

Вашето подсъзнание разполага с всички отговори, затова е важно да успокоите своето дишане и да зададете правилните въпроси, след което то ще ви отведе по тези неотъпкани пътеки, гарантиращи ви сигурна печалба. Понякога мечтите ни са твърде нереалистични и вятърничави, но дори и в тези случаи нашето подсъзнание ни помага да се докоснем до тези възможности, които биха ни позволили да сбъднем всяко едно свое желание, затова не отлагайте промяната, а се движите в посока изпълнение.

1. Силата се крие в обмена на вашите мисли, затова на първо място е хубаво добре да систематизирате желанията си, преди да преминете към тяхното изпълнение.

2. Когато човек използва своето съзнание, за да помага на другите и да демонстрира подкрепа и любов, съдбата от своя страна засилва енергийните вибрации около нас и ни помага бързо да удовлетворим нуждите си. Не съществува съзнателно лош човек, съществува нещастен такъв, който е изгубил контрола над своите мисли и ги е оставил в ръцете на злите си демони. Затова ако искате да получите нещо в този живот, разберете, че винаги трябва да дадете в замяна, в противен случаи равновесието ще се изгуби.

3. Използвайте най-добрия помощник за реализирането на вашите цели, а именно самовнушението, всъщност то е тази стръв, която би ни гарантирала сигурен улов, затова е много важно ежедневно да си повтаряме, че можем и ще успеем, независимо от проблемите и трудностите по пътя ни, ние ще се справим с всички предизвикателства и ще сбъднем мечтите си. Силата на самовнушението е тази сила, която ни мотивира, концентрира и отвежда директно до успешното реализиране на мечтите ни.

4. Не губете вяра в себе си, защото така ще се отдалечите завинаги от мечтите си. Когато следваме плана за сбъдване на нашите мечти, трябва да не забравяме, колко е важна положителната нагласа за неговото изпълнение. Тя е тази сила, която ни отвежда директно на мястото, на което искаме да бъдем, затова е важно да прогоним мисли от типа на – ''Няма да успея да се справя!''; ''Провалът ме дебне зад ъгъла!'' или пък ''Не мога да достигна до целта!''.

5. Вътрешната сила е вашата опорна стена, тази която не позволява на трудностите и психологическите демони да ви разконцентрират от целта, затова повярвайте в нея и усетете как в тялото ви се движи огромен поток от енергия, който трябва да насочите към изпълнението на целите си, ако искате да изживеете всяка своя съкровена мечта и да бъдете щастливи.

Виж още