Хороскоп за лунното затъмнение в Телец

  • Сподели:
Хороскоп за лунното затъмнение в Телец

Пълнолунието е време за освобождаване и отказване. Ако имате нещо излишно в живота си, сега е моментът то да бъде изхвърлено. Чрез тиха медитация, обмен на мисли или духовна практика Пълнолунието е моментът, в който можем да се освободим.

Октомврийското Пълнолуние в Телец е астрологичен намек да си припомните колко много сте израснали. 

Това е побутване от Вселената, което ви подтиква да спрете и да помислите как сте стигнали дотук. Тук не става въпрос да сочите с пръст родителите си или преподавателите в училище, че не са ви подготвили за "реалния свят". 

Осъзнайте, че често причината, поради която сте попаднали в неприятна ситуация, е, че сте предпочели комфорта пред реалността. Пълнолунното лунно затъмнение в Телец, което ще настъпи точно на 28 октомври, служи за лека проверка на реалността. То може да събуди емоции като гняв или предателство. Това лунно събитие създава опозиция към Слънцето в загадъчния и потаен Скорпион. Сега повече от всякога е идеалното време да се упражнявате да говорите по-малко и да обмисляте мотивите зад думите си. В края на краищата, кой някога е съжалявал, че е мислил, преди да говори?

Овен
Овни, точно когато си мислите, че ценностите ви са върхът на съвършенството, животът ви подхвърля крива топка. Да имаш стандарти е похвално, но те не са издълбани в камък. Не бъдете прекалено строги към себе си, ако нещата не вървят по пътя ви, и устойте на желанието да сочите с пръст. Понякога нещата просто приключват без ясни причини.

Телец
Скъпи Телец, мъдростта се крие в това да оставите егото си настрана и да се доверите на хората около вас. Да, отказът от контрол може да бъде обезкуражаващ, особено ако сте преживели травма или нараняване. Изцелението често означава да се научите отново да се доверявате не само на другите, но най-вече на себе си. Да се доверите на най-близките си хора е стъпка към това да се доверите отново на себе си.

Близнаци
Близнаци, не всеки порив на вятъра е от космическо значение. Понякога това е просто вятър, предизвикан от близкия вентилатор или от това, че някой е досаден. Смисълът тук е да останете здраво стъпили на земята в осезаемия свят - това, което можете да видите, чуете, помиришете, докоснете и вкусите. Прибързаните заключения могат да доведат до повече вреда, отколкото полза.

Рак
Рак, колкото и да копнеете да общувате и да празнувате с приятелите си, това Пълнолуние ви подтиква да се съсредоточите върху личните си проекти и страсти. Не ви предлагам да се впуснете обсебващо в работата или кариерата, а точно обратното. Използвайте това Пълнолуние като възможност да играете и да експериментирате без никакви планове. Забавлявайте се и оставете творчеството си да тече свободно.

Лъв
Лъвове, може да е трудно да се сбогувате с някого или нещо, което знаете, че трябва да си отиде. Това може да е скъп предмет, талисман за късмет или дори приятел или съсед, с когото сте споделили страхотни преживявания. Отделете малко време, за да отпразнувате влиянието, което те са имали върху живота ви, и направете място за това, което тепърва предстои. Вместо да търсите нови връзки, пазете спомените.

Дева
Деви, не е необходимо да бъдете всезнаещ мъдрец през цялото време. По време на това Пълнолуние избягвайте да мислите прекалено и да интелектуализирате емоциите си. Въпреки че може да вярвате, че сте разбрали всичко, тази лунна фаза може да разкрие сложността на света. Това, което има смисъл за възрастните, може да няма смисъл за децата. Дръжте ума си бистър и приемете простотата.

Везни
Везни, въпреки че може да се изкушите да направите компромис с ценностите си и да проучите с какво се занимават другите, сега е моментът да останете решителни. Хората може да повдигнат вежди или да ви окачествят като твърде традиционни за техния вкус, но вие знаете стойността си. По-добре е да бъдете запомнени като икона, отколкото да следвате тълпата в името на преходна тенденция. Приемете своята уникалност и се освободете от желанието да се съобразявате с нея.

Скорпион
Скорпиони, вашият момент да се насладите на това да бъдете истински себе си, е сега. Това е идеалното време да се съсредоточите върху спестяването и умните инвестиции. Не се притеснявайте, вашето време да блеснете е на хоризонта.

Стрелец
Стрелци, вие разбирате колко е важно да слушате вътрешния си глас и да следвате интуицията си. Като мъдра душа вие знаете, че вътрешното ви чувство за познание рядко говори два пъти. Направете си услуга и му обърнете внимание. Избягвайте да се губите в хаотичната суматоха на ежедневието. Дори нещо да изглежда пренебрежимо, ако интуицията ви казва, че е важно, вслушайте се в призива ѝ.

Козирог
Козирози, време е да вникнете в истинската си нетна стойност, и то не във финансовия смисъл. Говоря за мрежата от хора, които увеличават стойността ви. Помислете за включване в организации с обществена насоченост или в ексклузивни клубове с идеална цел. Колкото повече се ангажирате с намерение, толкова по-сериозно ще ви възприемат.

Водолей
Водолеи, макар че притегателната сила на дома и емоционалната привързаност може да ви изкушават да останете на мястото си, ако усещате, че е време да разперите криле, полетете. Помислете къде искате да оставите своето наследство и как искате да ви запомнят. 

Риби
Риби, няма по-подходящо време да намерите най-уютното си местенце у дома, да се завиете с топло одеяло и да изпиете чаша от любимата си гореща напитка. Направете си истински комфорт. Потопете се в страниците на завладяваща книга, която ви зове. Една книга, изпълнена със скрито знание, е идеалното бягство.