Какво трябва да знаете за жената Телец, преди да се обвържете с нея 

  • Сподели:
Какво трябва да знаете за жената Телец, преди да се обвържете с нея 

Толкова е лесно да харесаш жена Телец. Човек може да се влюби само от отражението на слънчевата светлина в лицето ѝ, както и в напълно естествената ѝ склонност да бъде сладка, тази прекрасна жена всъщност е богиня. Жените Телци са оригиналните земни кралици излъчващи изящество, класа и стил. 

Разберете какво е важно да знаете за жената Телец, преди да се обвържете с нея.
Рождени дати – 19 април – 20 май
Елемент – Земя
Символ – Бик
Управляваща планета – Венера
Ключови думи за жената Телец – Спокойна, миролюбива, уравновесена, стабилна, лоялна, излъчваща лукс и собствен стил.
Най–неприемливите черти на жената Телец – Безкрайно упорита, потайна и мързелива.
Късметлийски кристали – Хематит, изумруд, авантюрин.
Карта Таро – Йерофантът.

Как да разпознаете жената Телец
По някакъв начин присъствието на тази специална дама изглежда вечно, сякаш винаги е била на това място. Дори когато си е тръгнала тя оставя след себе си своята силна енергия. Жената Телец може да я разпознаете по любезния и отзивчив характер, което често е и причината много хора да се възползват от безкористната ѝ добрина. Дамата носеща този земен знак е сдържана и склонна да се открива истински, единствено към най-близките си приятели. Тази силна жена не обича драмите, по-скоро държи да се фокусира върху успешното развитие на интимните си взаимоотношения. 

Противно на това, което някои хора предполагат, жената носеща този силен знак, е изключително дейна и когато иска нещо силно тя няма да се поколебае да излезе навън и да се бори за мечтите си. Въпреки че отстрани изглежда, че Телците се движат бавно и мудно, това не е съвсем така, те всъщност правят фини и важни ходове, с които много по-сигурно ще могат да достигнат целите си. Ако търсите страстна любовница и вярна приятелка, която винаги ще е до вас, просто намерете жена от този специален знак. По принцип Телците са от най-лоялните знаци в Зодиака, известни с отличния си вкус особено, когато става въпрос за декорации, изкуство и разбира се, храна и напитки. Жената Телец знае как да ви омагьоса и да ви накара да си изкарате наистина вълшебно в нейната компания. 

''По моя начин или аут!'' е мотото на жените Телец, които са упорити и силни дами, с които човек не би могъл лесно да излезе на глава. Тези жени обичат лукса и комфорта и не са особено авантюристични, по-скоро предпочитат да прекарват времето си в мързеливо излежаване на дивана. 

Партньорства с останалите зодии
Един от знаците, който най-силно може да мотивира Телците е Девата, която се старае всячески да подобри и организира правилно живота на своята половинка. Изключително противоположни като характери Скорпионът и Телецът всъщност имат много сходни черти и подходи към живота. Въпреки че не се разбират напълно, поне изпитват силно уважение един към друг. Телците не само, че са мили, но и лесно общуват с другите. Предпочитат да се наслаждават на живота и да избягват стреса. Отчасти това е и причината Рибите да бъдат тяхната идеална половинка. Обичащият светлината на прожекторите Лъв се отличава от уравновесения Телец, по начина по който се опитва да пришпорва събитията и да дава своите команди, въпреки това двата знака лесно могат да постигат своите общи цели, разбира се тогава, когато искат едно и също и гледат в една посока. Телецът много трудно намира допирни точки и с въздушния знак Водолей, който на пръв поглед изглежда дистанциран и студен, но всъщност ако Телецът положи малко усилия да го опознае, събитията биха могли да поемат в друга посока.

Как изглежда влюбената жена Телец
Когато попадне в нова връзка жената Телец се опитва бързо да превърти като с дистанционно първите етапи от запознанството и да премине на съществената част, онази, в която се чувства удобно излежавайки се със своята половинка на дивана и гледайки реалити, като през цялото това време се е сгушила в своя любим. Тази жена е изключително добра домакиня обичаща да прекарва много време насаме със своя партньор. Тя има вкус към фините неща в живота, така че ако искате да ѝ привлечете вниманието не се стискайте, а я поканете в изискан ресторант, където жената Телец ще може да се наслади на вкусната и красива храна.

Секс с жена Телец
Жената Телец бързо може да навлезе и в двете крайности, като едната от тях е на мила и нежна принцеса, а другата на сдържан и инатлив дявол. Често подхождаща снизходително и студено тази жена е фокусирана повече към това да се чувства финансово удовлетворена, отколкото да си губи времето в излишни свалки. Единствено, когато е силно влюбена, може да се наслади на преживяванията със своя партньор, силно гушнала се в обятията му. Тази жена не обича притисканията за секс, нито пък неуместните намеци, затова тук е много важно търпението, което нейният партньор трябва да има, защото само, чрез него той може да достигне до момента, в който тази променлива дама се е настроила на същата вълна. Жените Телец обичат бавния и страстен секс, в който се наслаждават на всяко изживяване, докато целуват и галят партньора си. Тези богини могат да бъдат много нежни, докато масажират любимия, след което бързо да преминат на вълна страстна грубост.

Виж още