Седмичният хороскоп на High View Art за 02.10 – 08.10.2023 г.

  • Сподели:
Седмичният хороскоп на High View Art за 02.10 – 08.10.2023 г.

През тази седмица досегашното усещане за рутина ще бъде заменено от многобройни срещи, ползотворни връзки и възбуждащи интереса ситуации, които до някаква степен ще успеят да събудят любопитството и мотивацията на повечето зодии. Голяма част от тях ще усетят силно желание да се впуснат в новото приключение и да почувстват динамиката, с която ще преминава всеки ден от тази изключително вълшебна седмица.

Разберете какво са ви подготвили звездите и какво предстои да се случи в живота ви, според вашия зодиакален знак. 

Овен
През тази седмица времето ви ще бъде разпределено до секунда, затова се постарайте да наблягате върху дребните детайли, тъй като е напълно възможно да пропуснете важна информация. През следващите няколко дни е добре да не разчитате на късмета си, а по-скоро на възможностите си, защото само те ще имат влияние върху текущите събития.

Телец
Още в началото на седмицата ще усетите сигурност и спокойствие, тъй като строгите енергийни вибрации, които до момента са внасяли някакво напрежение, просто ще намалеят, като ви предоставят шанса да се впуснете в нови успешни начинания. За родените под знака на Телеца предстои една изключително мотивираща, вълшебна и положителна седмица, в която всеки ден ще идва с ново събитие, което ще поражда във вас още положителни емоции.

Близнаци
Още през първите дни от седмицата ще получите една страхотна новина свързана с професионалното ви развитие, която ще ви изненада и ще ви накара да се почувствате оценени от своето началство. Към средата на седмицата е възможно да се сблъскате с някакво препятствие, което ще отнеме голяма част от времето ви, но не се обезсърчавайте, тъй като финала на събитията ще бъде успешен. В края на седмицата една изненадваща среща ще върне доброто ви настроение и ще ви зареди с положителни емоции.

Рак
Ще започнете седмицата угрижени в семейни затруднения, но още към сряда ще намерите този отговор, който ще ви извади от трудната ситуация и ще ви покаже, че около вас има един небесен  ангел-хранител, който никога няма да спре да ви помага и да ви закриля. В края на седмицата ви предстоят много ползотворни професионални срещи, които ще вкарат нов прочит в бъдещите ви проекти и ще ви заредят с мотивация и желание да разгърнете целия си потенциал.

Лъв
За Лъвовете тази седмицата ще бъде низ от положителни събития, които ще внесат много добро настроение. Носеща позитивни емоции, нови социални контакти и сключването на успешни договори, тази седмица ще ви накара да погледнете по един различен начин на живота си и да оцените онези дребни неща, които всъщност създават голямата картина наречена живот. Лъвовете могат да очакват добри новини към средата на седмицата, които не само ще ги накарат да се почувстват щастливи, но и напълно ще променят бъдещето им. 

Дева
Лекомислие и низ от нови грешки, ще успеят да ви вкарат в много трудна ситуация, в която ще се наложи да направите много бърз и важен избор, касаещ вашето бъдеще. Сега е моментът да поставите на везната всичко онова, което разпалва пламък в сърцето ви, а от другата страна маловажните хора и събития, които отнемат от енергията ви, след което можете сами да направите своя избор, който ще бъде изключително решаващ за личния ви живот. Запомнете, че дългоизградените отношения и връзки, трудно могат да бъдат заличени само с един размах от главата и сърцето ви, затова се постарайте след този важен избор да не се почувствате духовно изцедени.

Везни
Прекалено много въпроси ще кръжат в главата ви, затова е хубаво навреме да ги систематизирате и разпределите по важност, защото съществува голяма вероятност да забъркате голяма каша, която ще ви води единствено към поредните грешки. Ако се нуждаете от време за размисъл и подреждане на мислите, просто си го дайте, вместо да взимате прибързани решения, за които на по-късен етап от своя живот да съжалявате искрено. Седмицата носи едно много важно послание към вас и то е, да намерите златната среда в която да успокоите, както мислите, така и душата си.

Скорпион
През първите три дни от седмицата ще се отдадете на спомени, след което ще осъзнаете, че е по-добре да прелистите поредната страница от своя живот и да преминете на един нов етап, който носи към вас по-добри и положителни емоции. Не се притеснявайте, защото в крайна сметка всичко ще се подреди точно по начина, по който сте искали и досегашните загуби, всъщност ще отворят път на щастието, което задълго ще се настани в живота ви.

Стрелец
Добре би било да внимавате какво обещание и на кого давате през тази седмица, тъй като има голяма вероятност да не успеете да го реализирате. Не мътете водата и не споделяте важни тайни през следващите няколко дни, особено на хора, които познавате отскоро. Сега е моментът да се концентрирате върху своите задължения и да запретнете ръкави над текущите задачи, защото това е единственият начин да избегнете прииждащата буря.

Козирог
Нова среща с човек, който до този момент е присъствал единствено във вашето съзнание ще промени напълно плановете ви за бъдещето. През тази седмица ще изпитате силни романтични чувства и ще се почувствате духовно заредени и щастливи от факта, че сте успели да откриете своята сродна душа, която да ви мотивира и закриля.

Водолей
Изключително успешна и динамична ще бъде седмицата за родените под знака на Водолея, тъй като с лекота ще завършват своите задачи в срок и ще се радват на похвалите от своето началство. Солидно възнаграждение и голяма премия ще върнат усмивката на Водолея и ще го накарат да се почувства оценен и изключително комфортно на работното си място.

Риби
Съществува голяма вероятност думите, които изричате през следващите няколко дни, да бъдат погрешно възприети и да си навлечете гнева на не когото трябва. Внимателно обмисляйте, както думите си, така и стъпките, които предприемате, ако не искате да се вкарате в излишни конфликтни ситуации и последващи драми. Сега е моментът да се концентрирате над своята работа и да реализирате една дълго загнездена идея в главата ви, колкото по-бързо предприемете тази стъпка, толкова по-бързо ще усетите успешните резултати от вашата активност.

Виж още