Таро звезден гадател – енергийна карта за 28.02.2024 г.

  • Сподели:
Таро звезден гадател – енергийна карта за 28.02.2024 г.

Енергийна карта – Кулата
Значение на карта Кулата – липса на колектив, разпадане, унищожение, освобождаване на страховете ни и отваряне на душата ни към промяната доверие.
Посока на карата – Обърната

Обърнатата карта изобразяваща Кулата представлява нашите човешки усилия да изградим нещо важно, стабилно и безопасно в живота си, което може да бъде счупено от колектива, силата на природата или намерението на Вселената. Земята ще се разклати под краката ни, ако сме изградили света си около въпроси, които не са дълбоки и не са в унисон, както с нашето духовно ръководство, така и с нашата най-практична основа. Сигурността ще бъде намерена само в свободните детски емоции. Всички други области на живота, личността, начините за адаптиране и достигане на мощни и високи позиции са на път да се разпаднат, за да можем да се изправим пред сърцевината на ''Аза'' в цялата му болезнена и красива слава. 

Любов
В интимния живот тази карта ни показва ''Кулата от карти'', която е на път да се разпадне пред очите ни, като ще бъде свързана с някакво разочарование или нанесена обида от любимия човек. Въпреки че може би със своя партньор споделяте взаимно уважение към дадена цел, проблемът ще настъпи, когато се сблъскате с неизбежната самота идваща от неправилния ви избор на спътник в живота. Самата Вселена предизвиква такава връзка, сякаш техните несъзнателни светове също са се обединили в обща кауза да търсят нещо повече от живота.

Кариера
Предстои време, когато трябва да изградим по-истинска идентичност, да изоставим семейния бизнес, който не ни вдъхновява, само за да се издигнем високо въз основа на вярата в себе си, вместо да разчитаме на каквато и да е структура и система zа успех. Това може да е временна изолация или възможност да видим дефектите и грешките, направени в предишните ни проекти, за да можем да изградим една нова много по-здрава основа под краката си. 

Здраве
Хаосът в сърцата ни, от който не спираме да бягаме, може да причини сериозен проблем в белите дробове и меките вътрешни органи, като например е възможно да се появят кисти, екземи или други кожни образования, които са породени от невъзможността ни да се справяме с проблемите, както и постоянното преструване пред хората, че сме добре, независимо от това през какви трудности преминаваме. Тук е много важно да поставим всички тревоги на масата и да продължим напред без да потискаме емоциите си и да задържаме тези товари в душата си.