На кои зодии им е много трудно да се обвържат сериозно

  • Сподели:
На кои зодии им е много трудно да се обвържат сериозно

Това са зодиите, които обичат да прелитат през живота, грабещи приятните моменти и прегръщащи свободата си. Можем да кажем, че това са зодиакалните знаци, на които им е изключително трудно да се обвържат. 

Разберете кои са тези зодии, които предпочитат да препускат смело към бъдещето си, без излишни товари и окови.

Стрелец
Стрелецът е изследовател и пътешественик по душа, който трудно би могъл доброволно да се предаде пред любовта. За него е неприсъщо да мисли в далечното бъдеще и това е една от основните причини неговите партньори да не желаят сериозни отношения. Може да се каже, че Стрелецът наподобява ''развей прах'' – днес е тук, а утре където го отвее вятъра. По душа чист и търсещ забавления за него бракът и дълбоките емоционални отношения по-скоро са нещо, което би оставил за дълбоки старини, тогава когато няма да има толкова много енергия за изгаряне. Стрелецът е една от зодиите, които трудно се вричат в любов и още по-трудно успяват да останат верни на партньорите си, защото в тях има едно тънко гласче, което не спира да им нашепва, че е дошло време за поредните приключения!

Козирог
На Козирога е нужно много време и безброй изследвания, чрез които самият той да се убеди, че няма да сбърка в своето решение да се обвърже. Дори може да се каже, че този знак никога не се впуска, просто ей така през глава в своите връзки и ако предварително не е претеглил на кантар и обмислил всеки детайл - няма да даде шанс на никого и няма да допусне никой близко до себе си. Тази зодия изключително трудно се обвързва, поради простата причина, че Козирогът е знак, който обича да има лично пространство и свои малки тайни, които не би споделил пред никого. За него свободата също е част от спокойния живот, в който не присъстват любовни драми и разочарования.

Лъв
Царят на джунглата е човек с труден характер, който още по-трудно успява да намери себеподобен, с който да се обвърже на едно по-високо емоционално и духовно ниво. За Лъва е в пъти по-добре да остане дълго необвързан, отколкото обвързан с неподходящия човек. Тази зодия, също като Козирога, зорко пази личното си пространство, което е и една от причините много от връзките на Лъва да приключват още в самото начало. Обикновено във връзките на тази зодия задължително трябва да присъства съревнование и премерване на силите, а всъщност не всеки човек е готов да живее по този начин в постоянен интелектуален и психологически сблъсък. Именно това е и причината Лъвът по-трудно да пожелае да се обвърже с някого.

Виж още