Четири здравни съвета, които научихме от Виктория Бекъм

  • Сподели:
Четири здравни съвета, които научихме от Виктория Бекъм

Виктория Бекъм разкрива четири от тайните си за подобряване на благосъстоянието, сред които са ябълковият оцет и зелените смутита.

Виктория Бекъм е известна с това как успява да поддържа тялото си в уникално добра форма, но и с уелнес навиците си, които са много полезни не само за външния ѝ вид, но и за цялостното здраве на организма. Ето защо, когато тя сподели с последователите си ежедневния си уелнес режим, всички побързахме да си запишем. От ябълковия оцет до честотата на упражненията, които прави - по-долу сме изброили всичко, което трябва да знаете, за да можете и вие да възприемете навици, които цялостно ще променят начина ви на живот.

Ябълков оцет
Първото нещо, което Бекъм предлага, е ябълков оцет Bragg's. Веднага щом се събуди, тя изпива две лъжици на гладно и обяснява, че той действа като естествено средство, което помага за стабилизиране на нивата на кръвната захар, подпомага храносмилането и засилва имунната система. Само не забравяйте да изберете непреработен и органичен ябълков оцет, за да се възползвате максимално от ползите му за здравето. Въпреки че Бекъм го пие в този му вид, експертите препоръчват да се смесва с вода, за да се предотврати ерозията на зъбния емайл.

Зелени зеленчуци
Пиенето на детоксикиращ сок сутрин е идеалният начин да започнете деня си. Дейвид и Виктория предпочитат зеленото смути, което си приготвят с много зеленчуци. Внимавайте, ако добавите много плодове и недостатъчно зеленчуци, кръвната ви захар може да се повиши и да ви накара да се чувствате постоянно гладни. Напитката на семейство Бекъм се приготвя от спанак, броколи, целина, краставица, авокадо, ябълка, лимон и джинджифил. Всички тези съставки са чудесен източник на антиоксиданти, противовъзпалителни средства и фибри.

Пет пъти упражнения
Боби Рич, треньорът на Бекъм, наскоро сподели подробности за ежедневната им тренировъчна рутина. Упражненията са незаобиколим приоритет за двойката и Виктория тренира 5 дни в седмицата. Рич има годишен график, който включва различни елементи, така че телата им да се тренират цялостно. Освен с тежести, Бекъм повишават издръжливостта си и с кардио упражнения. След тренировката Виктория изпива още едно смути, приготвено от протеин на прах (с вкус на ванилия), боровинки, ягоди, малини, бадеми, ябълка и банан.

Джинджифил
И накрая, стъпката, която дизайнерката не забравя, е да консумира ежедневно здравословен шот с пресен джинджифил, лимон, черен пипер и куркума - пикантно удоволствие, което е изключително противовъзпалително и може да помогне за предотвратяване на заболявания, поддържане на сияйна кожа и, наред с други неща, улеснява храносмилането.