Брус Уилис посрещна Деня на благодарността, заобиколен от любов

  • Сподели:
Брус Уилис посрещна Деня на благодарността, заобиколен от любов

Ема Хеминг Уилис ни направи съпричастни със семеен момент от минало събиране по повод Деня на благодарността, на който кадър Брус Уилис е заобиколен от любовта на цялото си семейство.

"Благодарна съм, че познавам този вид любов. Пожелавам на всички вас щастлив Ден на благодарността.'', написа Ема.

На снимката присъства Деми Мур с трите им дъщери - Румър (бременна по това време), Скаут и Талула, както и другите две дъщери на актьора: 11-годишната Мейбъл и 9-годишната Евелин.

Приятелят на Румър Дерек Ричард Томас и партньорът на Талула Джейк Милър също бяха заснети на семейната снимка.

В интервю за предаването Today по NBC, съпругата на Брус Уилис, Ема Хеминг Уилис, сподели, че е ''трудно да се прецени'' дали актьорът осъзнава здравословните си проблеми.

Ема предостави на предаването емоционална информация за здравословното състояние на звездата от "Умирай трудно", който се бори с фронтотемпорална деменция и за това дали той напълно разбира диагнозата си и влошаващото се състояние.

"Трудно е да се определи", заяви Ема в предаването, като добави, че за нея е било едновременно "благословия и проклятие" да получи и в крайна сметка да приеме диагнозата му.

"Тежко е за диагностицирания, но и за семейството. И това не е по-различно нито за Брус, нито за мен, нито за нашите момичета. Когато казват, че това е семейна болест - наистина е така."

През 2022 г. семейство Уилис публично разкри, че 68-годишната звезда от "Криминале" е диагностициран с афазия и се оттегля от актьорската си кариера. След като сподели, че състоянието му е преминало в диагноза деменция по-рано тази година, Хеминг се превърна в застъпник на Световната седмица за повишаване на осведомеността за фронтотемпоралната деменция.

Сюзън Дикинсън, главен изпълнителен директор на Асоциацията за фронтотемпорална дегенерация, която също се появи в предаването Today, заяви, че опустошителното заболяване при някои хора отнема способността им да разбират влошаващото се здравословно състояние. Неврологичното заболяване на Уилис се отразява на паметта, езиковите умения и комуникативните му способности, наред с други последици за здравето.

"То може да засегне речта, поведението, личността и това, което наричаме изпълнително функциониране", каза Дикинсън за състоянието, което няма лечение.

''Наистина ми липсва татко днес'', написа преди няколко дни Румър Уилис в профила си в Instagram.