Четири досадни женски навика, които мъжете наистина мразят

  • Сподели:
Четири досадни женски навика, които мъжете наистина мразят

Може би и вие сте от онези мъже, които часове наред висят по моловете и изчакват търпеливо тяхната любима да напълни чантите. Или пък от тези мъже, които тихомълком хапят устни цял ден, докато правят компания на своята партньорка да се оправи за поредното излизане и събиране с приятели. А може би ви се е случвало жената до вас да се опитва да ви промени из основи, въпреки че самите вие вярвате, че все пак огромен процент от положителните ви черти съвсем не са за изхвърляне. Ако все пак по някакъв начин сте станали жертва на тези женски навици - не се страхувайте, защото около вас има много себеподобни мъже, които споделят същата съдба. 

Прочетете кои са онези досадни женски черти, които изкарват мъжете от равновесие и успяват истински да ги вбесят.

1. Лудият шопинг
Този навик е способен да промени мъжката психика и да накара всеки виден представител на мъжкия пол направо да се гръмне. Чакащ часове наред пред поредния магазин за облекло и аксесоари, всеки мъж изпитва, освен огромна доза досада, но и малко яд затова, че отново се е хванал на същата въдица.

2. Клюкарстването
Ето и още един навик, който мъжете не понасят в своите спътнички, особено когато детайлното клюкарстване обхваща част от характера, заплатата или пък мъжествеността им.

3. Дългото оправяне, за да излезете навън заедно
Ако попитаме всички обвързани мъже на тази планета със сигурност 99 % от тях ще си признаят, колко досадно и дразнещо е часове наред да чакат дамата на сърцето им да се оправи, дори когато се налага спешно да излязат от вкъщи само за час. 

4. Дадено и не изпълнено обещание
Мъжете не понасят вятърничавите жени, особено тези, които бързо променят посоката на своята мисъл и дават обещания, които не възнамеряват да спазят. Това поведение е способно да извади извън контрол всеки мъж на планетата. 

Гледайте най-новия ни подкаст ''Красивата част от живота''.