Топ 6 на причините, за които мъжете най-често се сърдят

  • Сподели:
Топ 6 на причините, за които мъжете най-често се сърдят

Обикновено всичко си е до характера на човек, но когато става въпрос за мъже и жени има тънкости, които двата пола използват, особено в моментите, когато се чувстват наранени, безсилни и изнервени. Докато при нежния пол причините са в пъти повече, тъй като жените са много по-чувствителни и емоционални от мъжете, което е научно доказан факт. При силния пол сърденето обикновено е придружено от хладно мълчание, изблик на ярост или пък елиминиране на случващото се. 

Ще разгледаме кои са най-честите причини, които са способни да извадят извън контрол всеки обвързан мъж на земята и да го накарат да се затвори в себе си или просто да избухне.

1. Проблеми с колата
Дори и необвързаните мъже избухват при мисълта, че най-ценното им, а именно колата, може да пострада. Може да се каже, че почти всеки мъж би изпаднал в голяма паника, ако дори забележи леки драскотини по своето любимо и безценно превозно средство и това е доста добра причина да се разсърди на своята любима, особено ако тази драскотина е била сътворена от нея.

2. Съвети от тъщата
Огромен процент от мъжете предпочитат да не получават съвети най-вече, ако те идват и от тяхната тъща. Тогава не само са способни да избухнат, но и да направят яростен скандал с цел да запазят своето лично пространство, самочувствие, както и мъжко достойнство.

3. Липса на редовен сексуален живот
Едва ли съществува мъж, който ще е напълно доволен, ако неговата партньорка често го отблъсква в леглото. Именно това е още една причина да наблюдаваме един сърдит и незадоволен мъж, който търси внимание и малко близост от жената до себе си.

4. Осем часов шопинг
Малко са тези мъже, които биха издържали и един час в мола, но когато става въпрос за повече часове мъжете или бягат, като опърлени или пък сърдито мрънкат с идеята да бъдат забелязани от своята партньорка и тя да прекрати този безкраен за тях кошмар.

5. Ревност
Изключително малко са тези мъже, които не изпитват подобни чувства, като ревност, особено когато до тяхната партньорка се приближи значително по-млад, по-интелигентен и по-красив мъжки екземпляр, който проявява силно внимание към нея. В този момент всеки мъж би останал малко обиден и дори разгневен от случващото се около него.

6. Доминираща жена 
Голям процент от мъжете се сърдят, когато жената до тях демонстрира някакъв вид превъзходство или пък им показва, че е много по-добре финансово осигурена от тях или пък много по-умна. В тези моменти можем да забележим как настроението и самочувствието на мъжа потъват вдън земя.
 

Виж още