Десет неща, за които мъжете мислят, но никога няма да признаят пред една жена

  • Сподели:
Десет неща, за които мъжете мислят, но никога няма да признаят пред една жена

Това са тайните и мистериозни помисли, които обладават почти всяко мъжко съзнание и които никога един мъж не би споделил с жената до себе си. Нека разберем какво се върти в мъжката глава и кои са тези неща, които така умело мъжете прикриват от жените.

1. Този мъж е много стилен и изглежда изключително привлекателно! 
Е, тази мисъл почти никой мъж не е готов да сподели, особено когато е хетеросексуален и се опитва да запази своята репутация, както пред приятелите си, така и пред половинката! Не рядко се случва през мъжката глава да премине подобна мисъл и той да бъде възхитен от красотата на друг мъж, в което няма нищо лошо, но повечето мъже директно си забраняват подобни мисли, както и да правят такива ''странни'', според самите тях комплименти.

2. Мразя да ходя на гости при вашите! 
Тази реплика може да действа като чисто самоубийство, именно поради тази причина повечето представители на мъжкия пол предпочитат да я запазят за себе си! Признанието, че той не харесва нейните близки, е нещо, което никоя жена по света никога не би искала да чува!  

3. Обичам повече колата си от теб! 
Обикновено тези мисли преминават в мъжката глава в яростните моменти, тогава когато им е ''паднало пердето'', но пък тук най-положителното е, че малко са мъжете, които биха се престрашили и биха изрекли гласно подобна глупост пред половинката си. Повечето мъже държат много на своята кола и дори я възприемат като член от семейството, но въпреки това никога не биха изрекли гласно, че предпочитат да бъдат в колата си вместо да слушат постоянните упреци на жена си.

4. Страхувам се да го направя!
Това е тази мисъл, която мъжете умело прикриват, дори когато се чувстват наистина изплашени те предпочитат да запазят своето достойнство и мъжество, като не споделят този факт, особено с представителките на нежния пол. Мъжете мразят да говорят за своите страхове и това е напълно разбираемо, дори и в най-кризисните ситуации в своя живот те предпочитат да демонстрират сила и мъжество, като не показват за нищо на света своите емоции и чувства! За един мъж признанието, че се страхува от нещо е свързано директно с разкриването на слабост и женственост, именно това е причината повечето представители на мъжкия пол, просто да ''стискат зъби'' и никога пред никой да не изричат подобни реплики.

5. Харесват ми ароматните масла и свещи!
Тук отново мъжете няма да си признаят този факт, просто за да не ги възприемат за женчовци, въпреки че няма нищо лошо в това да харесват приятните миризми и благоуханни аромати.

6. Обърках се от твоите постоянни въпроси! 
Дори и да го мислят мъжете не биха си признали, че нямат правилните отговори и че се чувстват притиснати от жената до себе си. Повечето от тях по-скоро ще предпочетат един час да отговарят пълни глупости, вместо да си признаят реално случващото се в живота им. Дори в някои случаи повечето мъже са способни да прибегнат до лъжи, само и само да дадат някакъв по-смислен отговор от този, който се върти в главата им и искрено да си признаят, че се чувстват объркани.

7. Може би се изгубихме! 
Това признание може да бъде по-често изричано от представителките на женския пол, но не и от един истински мъж. Мъжете, които са попаднали в подобна нелепа ситуация, по-скоро ще се опитат да намерят някакъв вариант, с който да замажат ситуацията и да излязат бързо от нея, преди партньорката им да е разбрала какво реално се случва. 

8. Нямам никаква представа как да го поправя! 
Много малко са мъжете, които биха си признали, че не могат да поправят даден уред или мебел, 98% от тях по-скоро ще предпочитат да коленичат с часове и да се правят, че майсторят нещо, вместо да си признаят, че въобще нямат престава как да поправят дадената вещ.

9. Не разполагам с нужните финанси за да го закупя! 
Това признание директно удря мъжкото его и само за миг е способно да го ''закопае'' директно под земята. Никой мъж не би изрекъл подобни думи, нито пред други мъже, нито пък пред дамата на сърцето му. Той по-скоро ще намери някакъв друг вариант, с който да излезе от неловката ситуация без да бъде директен и да споделя подобни факти.

10. Не ми е приятно, когато флиртуваш с други!
Обикновено повечето мъже ще предпочетат да демонстрират този факт, вместо да го обсъдят със своята половинка и да признаят, че се чувстват неудобно в ситуации, в които тяхната любима жена е ухажвана от други мъже.

Виж още