Четири начина да накарате един мъж да ви забележи

  • Сподели:
Четири начина да накарате един мъж да ви забележи

Ако харесваме даден мъж, но ни е страх да направим първата крачка и да му разкрием своите симпатии, можем да използваме тези хитри тактики, които биха ни помогнали да се доближим до своя обект на желанията и да намерим общ език с него. Всъщност, не съществува правилна формула, която да ни разкрие всички възможни варианти, с които да впечатлим един човек и да го накараме да се влюби в нас, но пък съществуват изпитани рецепти, които биха ни позволили, като за начало, да накараме мъжа да придобие силен интерес към нас и те са:

Погрижете се за външния си вид и облеклото
Не случайно хората казват, че ''по дрехите посрещат, а по ума изпращат'' и дори много неща видимо да са се променили в днешно време, няма да си кривим душата, че облеклото е от съществено значение за това как останалите хора ще ни възприемат. Не само първото впечатление е важно, но и всички следващи наши срещи с обекта на желанията ни и в тях трябва да прехвърчат искри, а за да се случи всичко това, ние задължително трябва да се погрижим за външния си вид.

Демонстрирайте му своите качества
Тук е важно да отбележим, че ако искате мъжът на вашите мечти да ви забележи и да изпита силни симпатии към вас, вие от своя страна, трябва да излъчвате позитивизъм в противен случай съществува огромна вероятност отношенията ви да бъдат прекъснати, още в начален етап от познанството ви, тъй като никой не обича хора, които не спират да се оплакват и винаги изтъкват мрачната страна на нещата. Вместо това излъчвайте щастие, бъдете позитивни и се постарайте да му предадете на всяка цена своята силна енергия. По този начин той не само ще ви забележи, но и ще мисли за вас в моментите, в които не сте заедно.

Покажете активност
На първо място, никой не харесва пасивните и мудни хора, затова покажете своята енергия, като можете първи да започнете разговора с едно простичко – ''Здравей'', след което се опитайте да му задавате въпроси, с които да го опознаете, като е много важно да не забравяте да се усмихвате и да му предавате добро настроение. Ако се намирате на работното място в обедната почивка потърсете визуален контакт с него, след което го попитайте дали има планове за вечерта. Ако този мъж ви харесва бързо ще се усети, че става въпрос за среща и ще се пречупи пред вас.

Трите не–та
Трябва да запомните три неща, които не трябва да правите, ако не искате да стопирате общуването още в начален етап и те са – не анализирайте на глас неговото поведение, не избухвайте и не бъдете прекалено критични, нито към него, още по-малко към себе си.

Успех, мили дами!