Десет начина да вбесиш един мъж

  • Сподели:
Десет начина да вбесиш един мъж

Жените са истински богини в това да провокират и да дразнят мъжа до себе си, като непрекъснато откриват нови и различни варианти, с които могат да подлудят партньора си и да го накарат да забрави, кой е и къде се намира.
Има много варианти, с които можете да вбесите мъжа до себе си до такава степен, че да го извадите извън равновесие, но сега ще разгледаме едни от най-честите поводи за мъжките нерви. 

1. Кажете му, че е ''мамино детенце'' и ''женчо'', това определено е най-добрият метод, чрез който бихте могли да извадите извън контрол всеки мъж на планетата!

2. Накарайте го да ревнува, флиртувайте с друг мъж пред погледа му!

3. Когато ви пита какво се случва с вас, не спирайте да му казвате ''нищо'' или просто запазете мълчание за дълго време!

4. Другата крайност е да не млъквате, да не спирате да говорите и да му досаждате, това е още един сигурен начин да го вбесите тотално!

5. Критикувайте начина, по който се справя с привидно мъжките дейности и му кажете, че си няма и най-малка представа от неща, които изискват мъжка сила и интелект!

6.  Дишайте във врата му, като постоянно му звъните по телефона и го питате къде и с кого е, това е още един сигурен начин да го накарате да се ядоса!

7.  Използвайте забрани, относно това къде и с кого ще се вижда, както и с какво ще се храни!

8.  Правете чести сравнения, в които изтъквате колко по-стилен, забавен и мил е бил бившият ви партньор пред него!

9.  Лошите думи спрямо близките му и приятелския кръг определено са неща, които никой мъж не иска да чува и които могат да извадят извън контрол и най-търпеливия мъж на света!

10.  Правете обратното на това, което му обещавате. Това е най-добрият начин да вбесите мъжа до себе си!