Гордея се с болката, която превърнах в изцеление

  • Сподели:
Гордея се с болката, която превърнах в изцеление

Life-ing. Предпочитам да използвам този израз, защото звучи по-добре. "Стареене" има унизителен оттенък, а "против стареене" е рекламен трик и е нещо невъзможно - съжалявам.
 
Life-ing е напомняне, че животът ме е обичал. Същият живот, който толкова много ми е дал, като например отгледани красиви и здрави момчета. Списъкът с благодарности ми е доста дълъг. В живота ми е имало много любов... Чувствам се благословена на този етап, кой знае какво ме чака зад всеки ъгъл.
Харесва ми да живея в мистерия. Не искам да знам какво ме очаква... но вярата ми е доказала, че животът е вълшебен, че всеки ден е подарък.
Все още се чувствам млада духом. Сега играя повече. Танцувам, пея и не се взимам толкова насериозно.
Дните ми започват с моите кучета, после с топла вода и лимон... и с писане в дневника. Денят продължава с вана с мехурчета, с моите отвари от соли, билки и масла.

Свещ за намерения, утвърждения, залепени на хладилника и огледалото.
Аз съм достатъчно добра. Гордея се с болката, която превърнах в изцеление.
Свободата е красота... красотата е свобода... да бъдем всичко, което искаме да бъдем във всеки етап от живота.
Докато преминаваме през живота, ние носим различни маски, създавайки нов човек... и, когато един свърши, започва нов... макар и кумулативен. Единственият спасителен сал е да приемем истински това, което не можем да контролираме.
Сега съм готова тялото и лицето ми да се променят... да загубя малко енергия и еластичност.
Забавлявам се с тази идея, не се натоварвам.
Животът ми е донесъл толкова много радост, може би, защото съм познала и същото количество болка. Мога да преценя по-добре състоянието си - осъзнавам колко съм щастлива.

Знам колко е важно чувството за хумор. По-сигурна съм. Обръщам се към поезията и природата. Препрочитам книгите, които ме правят щастлива, слушам аудиокниги и споделям онези, които силно са ме развълнували със синовете си.
Научих се да се превръщам в най-добрия си приятел. Никога не съм самотна. Практикувам концентрация. Аз съм господар на тялото и ума си.
Живея живота си митологично. Следвам блаженството си. И не се страхувам от смъртта.

Автор: Памела Андерсън