Любовното обяснение на Алън Хамел до неговата съпруга

  • Сподели:
Любовното обяснение на Алън Хамел до неговата съпруга

Само ден преди да навърши 77 години почина актрисата номинирана за "Еми" и звезда от хитовите сериали ''Three's Company'' и ''Step by Step''.

Сюзън Самърс преживява агресивна форма на рак на гърдата повече от 23 години.

Актрисата е починала "спокойно у дома", заобиколена от близките си, потвърждава PEOPLE.

Дългогодишният публицист на Самърс Р. Кури Хей сподели изявление от името на семейството на актрисата в неделя с новината, че тя е починала от рак на гърдата мирно в дома си в Палм Спрингс, Калифорния, на 15 октомври, заобиколена от семейството си.

"Сюзън преживя агресивна форма на рак на гърдата в продължение на повече от 23 години. Тя бе заобиколена от любящия си съпруг Алън, сина си Брус и най-близките си роднини", се казва в изявлението. "Семейството ѝ се беше събрало, за да отпразнува 77-ия ѝ рожден ден на 16 октомври. Вместо това те ще отбележат необикновения ѝ живот и искат да благодарят на милионите ѝ фенове и последователи, които я обичаха силно."

Според Хей частното семейно погребение ще се състои тази седмица, а през ноември ще бъде организиран мемориал.

Съпругът на Сюзън Алън Хамел ѝ пише любовно писмо ден преди тя да си отиде от този свят. Двамата били женени в продължение на 46 години. 

Публицистът на Самърс Р. Кури Хей разказва пред PEOPLE, че 87-годишният Хамел, "ѝ е дал писмото ден по-рано и тя е прочела стихотворението, легнала си е и по-късно е починала спокойно в съня си".

''Любов. Няма версия на думата, която да е приложима за теб. Дори най-близката дума не е достатъчно близка. Не се доближава и частица до нея. Безусловна любов. Плача, когато си помисля за чувствата си към теб. 55 години сме заедно, 46 от тях сме женени и през тези 42 не сме се разделяли дори за един час. Не ми е достатъчно. Гледането на красивото ти лице, докато спиш - не ми е достатъчно. 
Има любов, а после любов към теб. Влюбен съм в теб, моя красива Сюзън, за цяла вечност. В това се крият някои от различните начини, по които използваме любовта. 

Няма думи.
Няма действия.
Няма обещания.
Няма декларации.
Ние сме едно. 
Уникално, магично, неописуемо прекрасно ''ние''.''

Виж още