Робърт де Ниро и Тифани Чен на вечеря в Белия дом

  • Сподели:
Робърт де Ниро и Тифани Чен на вечеря в Белия дом

Робърт де Ниро и Тифани Чен присъстваха на държавната вечеря в Белия дом по покана на президента Джо Байдън.
Двамата бяха гости на държавна вечеря, организирана от президента Джо Байдън и първата дама д-р Джил Байдън в чест на японския министър-председател Фумио Кушида и съпругата му Юко Кишида.

45-годишната Чен носеше бяла рокля с дължина до пода, черни токчета и бял шал, а 80-годишният Де Ниро заложи на класически черен смокинг, бяла риза и широка черна вратовръзка. Двойката беше заснета да се държи за ръце и да се усмихва, докато влизаше на събитието, което беше декорирано с изображения на ветрила и езерца с риби кои, с цветя, характерни за САЩ и Япония, както и с пролетно меню с ястия от двете страни.

Де Ниро и Чен изглеждаха във фантастично настроение преди събитието, което се проведе в компанията на водещи световни политици и бизнесмени, като главния изпълнителен директор на Apple Тим Кук, администратора на НАСА Бил Нелсън и основателя на Amazon Джеф Безос.

Ритуалната среща идва само няколко дни след като Де Ниро и Чен отпразнуваха първия рожден ден на дъщеря си, Джия, в събота.

Звездата от ''Добри момчета'' разкри, че двамата с Чен, с която са заедно от 2021 г., са посрещнали малката си рожба през май миналата година, след като са запазили бременността в тайна.

Виж още