Робърт Патисън & Суки Уотърхаус посрещнаха първото си дете заедно

  • Сподели:
Робърт Патисън & Суки Уотърхаус посрещнаха първото си дете заедно

Робърт Патинсън и Суки Уотърхаус официално са родители.

Двойката не е обявявала гръмко новината за раждането, а това стана ясно от папарашки снимки, на които по време на разходка из улиците на Лос Анджелис, Патисън бута бебешка количка в компанията на Суки и нейната майка - Елизабет. Отново защото са от хората, които обичат да пазят личния си живот в тайна, двойката все още не е коментирала публично новината и не е споделила подробности за пола, датата на раждане и името на детето си.

Суки обяви официално бременността си още през ноември, докато свиреше на фестивала Corona Capital в Мексико сити. Тя излезе на сцената в блестяща рокля, която показваше коремчето ѝ. "Мислех днес да облека нещо блестящо, за да ви разсея от ''нещо'' друго, което ми се случва напоследък. Не съм сигурна дали ми се получи", каза шеговито певицата пред ликуващата тълпа.

Това е първото дете на Уотърхаус и Патинсън. Двойката е заедно от повече от пет години, като за първи път дебютира на червения килим през декември 2022 г. на мъжкото есенно шоу на Dior в Гиза, Египет. По-късно двамата се появиха заедно и на Met Gala през май 2023 г., посветена на Карл Лагерфелд: Линия на красотата.

37-годишният актьор от ''Батман'' и 32-годишната актриса от сериала ''Daisy Jones and the Six'' в момента са сгодени. Суки беше забелязана да носи годежен пръстен на марката Toi et moi. 

Източник споделя пред списание People: ''И двамата искат да се оженят. Това е важно за тях. А що се отнася до Патисън - той е повече от готов да стане баща.''

Виж още