Гал Гадот & Ярон Варсано посрещнаха четвъртата си дъщеря

  • Сподели:
Гал Гадот & Ярон Варсано посрещнаха четвъртата си дъщеря

Гал Гадот и съпругът ѝ Ярон Варсано посрещнаха четвъртата си дъщеря, отбелязвайки нова глава в живота си, изпълнен с любов, подкрепа и споделени ценности.

Актрисата публикува снимка директно от болничната стая, на която е гушнала новородената си дъщеричка:

''Моето сладко момиче, добре дошло. Бременността не беше лесна, но се справихме. Ти донесе толкова много светлина в живота ни, оправдавайки името си Ори, което на иврит означава "моята светлина". Сърцата ни са пълни с благодарност.''

През 2008 г. Гал се омъжва за Ярон. Оттогава насам двойката увеличава семейството си, като посреща дъщерите си Алма през 2011 г., Мая през 2017 г. и Даниела през 2021 г.

"Обичам да раждам", споделя веднъж Гадот. "Ако можех, щях да го правя веднъж седмично. Толкова е вълшебно. И за да съм честна, винаги поставям епидурална упойка, така че не е болезнено. Просто моментът, в който усещаш, че създаваш живот, е невероятен."

Тя също така е казвала, че предпочита да запази семейния си живот "възможно най-личен". В този смисъл тя не е споделяла никакви снимки на бременността преди раждането на настоящото си бебе, нито пък е имало новини, че очаква дете. Гадот за последен път се снима в ролята на Рейчъл "Деветте сърца" Стоун в шпионския екшън-трилър "Сърце от камък" на Netflix през 2023 г. А след това се появява като Злата кралица във филма на Дисни "Снежанка", който ще излезе на екран през 2025 г.

Ярон Варсано е предприемач в областта на недвижимите имоти. Възпитаник на Нюйоркския технологичен институт, Ярон е съосновател на хотел "Варсано" в Тел Авив заедно с брат си, който през 2015 г. е продаден на Роман Абрамович за 26 млн. долара. 

Виж още