Седем знака, че партньорът ви използва

  • Сподели:
Седем знака, че партньорът ви използва

Често пъти, заслепени от силни чувства, хората не могат да забележат ярките сигнали, които им изпраща съдбата за да им подскаже, че човекът до тях няма добри намерения. Не е трудно да разберете, че човекът до вас не е напълно откровен и определено любовта не е първостепенната му задача, която да го дърпа към общо и щастливо бъдеще. В свят на безкраен маскарад все по-трудно става на всеки от нас да разпознае непочтените лицемери и да се предпази навреме. 

Разберете кои са знаците, които ще ви помогнат да бъдете сигурни, че тази връзка не се крепи на дълбоки и силни чувства, а по-скоро на някакви интереси.

1. Не желае да се включва в общия семеен бюджет 

Когато един човек е обвързан, на първо място идва въпросът, дали е готов да споделя семейния дом, бюджет и живот със своя избраник. Ако обаче вашият партньор се дърпа, когато дойде момента за плащането на ежедневните сметки и няма никакво желание заедно да обсъждате семейния бюджет, означава, че има съвсем различни планове за своето бъдеще, които със сигурност не включват вас.

2. Все по-често отсъства от вкъщи и няма ясна причина за това 

Използвачът обикновено се интересува да задоволи своите лични потребности и винаги и поставя себе си над всичко останало. Той излиза, забавлява се и дори не смята за нужно да дава сметка за това къде е изкарал нощта или пък какво е правил. Той не само, че е отявлен егоист, но и гонещ собствените си интереси и тук не би могло да става дума за любов.

3. Когато му потърсите обяснение за това къде отиват спестяванията му, той избухва 

При него важи един единствен принцип и той е: ''Моето си е мое, а чуждото е общо!'' При такъв човек никога не могат да играят чувства, нито пък разбира значението на думите отдаденост и безкористна любов. Неговият поглед е насочен към това да подобри своето положение, независимо кого ще трябва да използва за целта си. 

4. Всеки път вие плащате сметките в ресторанти, заведения и барове  

Лампата трябва да ви светне още на третия път, в който виждате как вашия избраник очаква да се погрижите за всички разходи в тази връзка, без дори самият той да предложи да поеме някаква инициатива или пък да се включи дори с дребна сума.

5. Партньорът ви не се интересува особено много от професионалните ви затруднения

Човекът използвач гледа себе си и не се вълнува особено от затрудненията и проблемите, през които се налага да премине партньорът му. Лампата трябва да ви светне, още в момента, в който осъзнавате, че партньорът ви не се интересува какво се случва в деня ви и през какви перипетии преминавате. Това е сигурен сигнал, че той гони собствените си интереси, без да влага каквито и да е било емоции в тази връзка.

6. Той е напълно апатичен към чувствата ви

Този човек остава напълно равнодушен, относно всичко което преживявате, както и дълбоките чувства, които демонстрирате към него. Той никога не отвръща, нито на чувствените реплики, нито пък на прегръдките и целувките.

7. Все по-рядко демонстрира привързаност, страст, любов и подкрепа 

Той по-скоро е като някакъв наблюдател във вашия живот, който никога не се включва, в която и да е била сцена. По-скоро остава напълно хладнокръвен, когато става въпрос за чувства, а когато се налага да ви подкрепи по някакъв начин, той остава напълно пасивен.

Виж още