Шест мисли, които никога не трябва да споделяш със своя партньор

  • Сподели:
Шест мисли, които никога не трябва да споделяш със своя партньор

Споделянето е важна част за всяка здрава връзка, но трябва да се съгласите, че има подводни камъни, които не трябва да изваждаме на показ никога, ако не искаме да размътим водата и събития, които трябва да съхраним за себе си, ако искаме да запазим целостта на връзката.

Ще разгледаме именно тези неудобни истини, които трябва задължително да спестим на своята половинка, ако все пак искаме да задържим за по-дълго време този човек в живота си.

1. Сексуален опит 
Някои неща е наистина по-добре да си останат в миналото и да не изваждате торбата със своите стари сексуални подвизи, забежки, бройки или пък пикантни подробности с човек, който сте обичали, но вече не е част от живота ви. Тази информация е не само напълно излишна, но и може да ви изиграе много лоша шега, като настрои към вас сегашния ви партньор. 

2. Сексуални фантазии, свързани с реален човек от живота ви
Никой, повярвайте ми никой, не би пожелал да чуе от своя партньор, че той не спира да фантазира за някой човек, който и двамата познават добре. Всъщност ако споделите нещо подобно със своя партньор рискувате да съсипете досегашните си отношения.

3. Външен вид и физически форми
Понякога е хубаво да предупредите своята половинка, че нещо куца в нейния стайлинг или пък , че някой елемент от облеклото ѝ е напълно ненужен или леко кичозен. Но ако искате да съхраните своята връзка, никога не коментирайте килограмите, липсата на перфектни извивки по тялото или пък грозни черти от лицето. Тези неща не само, че действат като анти-афродизиак, но и могат да убият любовта помежду ви.

4. Искате да сложите край, но не сте напълно сигурни в решението си
Преди да съсипете отношенията си със своя партньор добре обмислете плюсовете и минусите, които ви предлага общото съжителство и чак когато сте твърдо убедени, че най-добрият възможен вариант за вас е да си тръгнете от тази връзка, проведете този разговор със своя партньор, но когато момента за това е настъпил, никога по рано от това.

5. Намирате друг човек за много по-интелигентен и забавен от вашата половинка 
Дори и да е така, никога ама никога не го споделяйте с човека, с когото живеете. По-добре го запазете за себе си, защото подобен коментар не само, че ще се отрази разрушително за самочувствието на вашия партньор, но и ще съсипе моментално връзката ви.

6. Нереализиран глупак 
Както изредихме и по-горните хвалби са некоректни и твърде жестоки, особено към човек, с когото вие сами сте избрали да споделяте общо бъдеще. Ако нещата между вас не се развиват по начина, по който сте желаели, просто прекратете тези отношения или ако наистина държите на своя партньор - седнете и поговорете. Споделете това, което ви тревожи и заедно намерете някакво решение, вместо да си изсипвате емоционалните тежести върху него и да го карате да се чувства като пълно нищожество. 

Виж още