Шарън Стоун: ''Искам да се влюбя отново''

  • Сподели:
Шарън Стоун: ''Искам да се влюбя отново''

Шарън Стоун е лице на февруарската корица на Harper's Bazaar.

В брой, посветен на изкуството, The Art Issue, Harper's Bazaar разглежда отблизо меценатите, галеристите, художниците и колекционерите, които правят света по-добро място. Отдава се специална почит на Шарън Стоун, която в аспекта си на художник се превърна в икона с мощен артистичен глас, който разтърсва съвестта с таланта и човешките си качества.

Шарън, която през март ще навърши 66 години, казва, че не може да бъде по-благодарна.

"Харесва ми да съм жива и здрава. Смятам, че човек трябва да бъде благодарен, че има възможността да остарее, защото съм била свидетел как много хора не успяха. Хората, които се срамуват, че са по-възрастни, са просто глупави и неблагодарни."

Преди това Стоун разказа за остаряването пред списание AARP в съвместно интервю с колегите си Джейн Фонда и Алфре Уудард.

"Спрях да поставям всичко под въпрос и това ми даде много повече пространство да дишам. Това е да бъдеш уверен в себе си. Честно казано, смятам, че остаряването е страхотно нещо, и сме щастливци, ако можем да остареем, защото, особено в нашето поколение, загубихме много хора заради много различни неща", добави тя.

Стоун обсъди и любимата си възраст досега в интервю за корицата на ноемврийския брой на Allure за 2019 г., споделяйки: "40-те ми години бяха толкова красиви".

"Бях майка с три прекрасни малки момчета. Възстановявах се от масивна мозъчна травма и водех съдебни дела за попечителство над най-голямото ми дете", каза актрисата, която е майка на синовете Роан, на 23 г., Лейрд, на 18 г., и Куин, на 17 г.

"Но в този период на всички тези предизвикателства имаше нещо прекрасно. И въпреки че никой не искаше да се среща с мен - никой не би искал жена, която има малки деца - това беше период на смирение, промяна, и разбиране на себе си."