Вселенските сигнали, които предсказват бъдещето ни – част 1

  • Сподели:
Вселенските сигнали, които предсказват бъдещето ни – част 1

Обикновено повечето хора не успяват да открият тайното послание на символите, с които ежедневно всеки от нас се сблъсква и които искат да ни подскажат, какво да очакваме в бъдеще. Една малка част от населението по целия свят обаче, не само успява да забележи сигналите, но и е надарена с магическата свръх дарба да ги разчита и чрез тях да разбере какво ще се случи в далечното бъдеще. 

Колкото и нереално да ви се струва всичко това, истината е, че Вселената си знае работата, а предупредителните сигнали са като онази светлина в тунела, която ни подсказва приближаваща опасност и която трябва задължително да забележим навреме, преди да сме се сблъскали челно с друг автомобил.

За малка част от хората тези знаци биха могли да бъдат изпратени под формата на гласове, светлини, числа, сънища, както и онези енергийни вибрации, които някои от тях усещат преди някаква опасност да нахлуе в живота им, докато по-голямата част от населението на Земята не успяват никога да вникнат на това свръх естествено вибрационно ниво и да усетят всички онези подсказки, че предстои някаква житейска опасност. Може би ви се е случвало да погледнете часовника през деня и числата в него да са огледални, всъщност по този начин Вселената се опитва да комуникира с нас и в повечето случаи се свързва първо с интуицията ни.

Докато голям процент от хората не придават никакво значение на повтарящите се номера, които виждат по няколко пъти в рамките на един ден, както и на дребните вибрационни сигнали, които безгласно ни подсказват, че предстои нещо хубаво да навлезе в живота ни, всъщност това мистично послание може да докосне само една малка част от хората и те да успеят да усетят някаква силна енергия и да разкодират тези мистериозни сигнали.

Когато човек се вгледа в Огледалните Ангелски числа и повярва, че това е сигнал от Вселената, той мигновено ще усети силната енергия около себе си, която ще го насочи във вярната посока, особено ако точно в този момент е застанал на някакъв кръстопът, дори ще го предупреди за предстояща опасност. Стига този човек да успее да се съсредоточи точно в правилния момент върху Огледалните числа, ще получи Небесното послание, което в повечето случаи се изпраща с цел да ни предпази или пък да ни отвори очите за нещо важно, което не сме успели да забележим досега. 

Освен върху часовника Вселената изпраща своите тайнствени сигнали и по други различни начини, но единствено развитите духовно личности могат да се докоснат до тази магия и да усетят например, че днешният ден за тях ще бъде необикновен или пък огледалния образ в циферблата не е просто време, което скоро ще отмине, а в него има нещо много по-дълбоко и сакрално, което се опитва да ни насочи в някаква посока и да отвори съзнанието ни за някаква важна мисия. Мистиката тук е голяма, но Нумерологията е тази наука, която може да ни разкрие всяко послание, което съдбата се опитва да ни изпрати, по този наистина интересен и вълшебен начин.

Ние ежедневно сме заобиколени от числа, като например номера на превозни средства, на документи, сметки, телефони, адреси и т.н., но тук най-вълшебното послание, което съдбата би могла да ни изпрати е свързано с онова специално усещане, че всеки момент ще се случи нещо хубаво и прекрасно, което напълно ще промени представата ни за живота.

Някои от най-интересните знаци ни насочват към някаква корекция, която трябва бързо да направим в живота си, ако искаме да постигнем баланс и да се чувстваме щастливи. И така Вселената решава да ни изпрати събития от бъдещето, които да видим предварително преди да сме се изправили пред дадена дилема, за да можем да вземем най-правилното решение и да имаме време да отреагираме адекватно в предстоящия момент.

Тези събития обикновено биват изпратени под формата на сънища, които се опитват детайлно да ни разкажат, какво ще се случи в далечното бъдеще, за какво трябва да внимаваме и от кого задължително е необходимо да се пазим, ако искаме да не пострадаме. И така, ако не успеем да вземем бързи мерки, започваме да изживяваме едно страшно дежа-вю, което ни подсказва, че и преди сме били на това място и че тези моменти вече сме ги изживели, защото са успели да се запечатат някъде надълбоко в съзнанието ни.

Очаквайте продължение...

Виж още