Лени Кравиц и Джейсън Момоа: ''Ние сме семейство''

  • Сподели:
Лени Кравиц и Джейсън Момоа: ''Ние сме семейство''

Лени Кравиц споделя за приятелството си с Джейсън Момоа.
Красивата дружба между рок звездата и бившия съпруг на Бонет продължава и след тяхната раздяла.
Връзката между Лени Кравиц и актьора Джейсън Момоа не се къса лесно.

59-годишният рокаджия и 44-годишната звезда от "Аквамен" са близки от години. Въпреки раздялата на Момоа и Лиса Боне след петгодишния им брак, Кравиц разказва пред списание People, че нищо не се е променило от негова страна  в отношенията им.

"Ние сме семейство и ще продължим да бъдем семейство. Между нас всичко е наред", казва той за Момоа, когато е попитан за състоянието на легендарното им приятелство на фона на развода на звездата с Бонет.
За Кравиц връзката е по-дълбока от отношенията между него и Момоа. "Много се гордея, че децата им ме наричат чичо Лени. Всички ние сме изключително близки и споделяме много любов", казва той за децата на Боне и Момоа - Лола Лолани и Накоа-Улф. 

Въпреки че разводът може да бъде смъртоносен за някои приятелства, Кравиц не е такъв тип човек, който би зачеркнал другаря си. "Всичко е наред", казва той.

"Ние ще продължим, животът ще продължи, любовта ще продължи."

Така е било и след собствената му раздяла с Боне през 1993 г. Когато става въпрос за отношенията му с възпитаничката на "Шоуто на Козби" и майка на дъщеря му Зоуи Кравиц, 35 г., Лени казва, че са се постарали да останат близки.

"Любовта не те напуска, но трябва да намери нов начин да се влее в новия ти живот. Ние съзнателно искахме да направим това. Отне ни време, повярвайте ми, но тя е част от живота ми, която никога няма да напусне сърцето, душата или духа ми. Аз съм това, което съм, благодарение на нашия опит."

 

Виж още