Гуен Стефани получи звезда на холивудската Алея на славата

  • Сподели:
Гуен Стефани получи звезда на холивудската Алея на славата

Стефани получи 2764-ата звезда на холивудската Алея на славата.

Блейк Шелтън похвали съпругата си в речта си на церемонията на Алеята на славата в Холивуд. Той разплака Гуен на церемонията, когато сподели историята за това как двамата са се запознали като съдии в "The Voice".

"През 2014 г. се запознах с Гуен. Тя не приличаше на нито една друга известна личност, която бях срещал преди това. Вместо охрана, тя се придвижваше с три деца, около които цареше пълен хаос. Веднага ми стана ясно, че преди всичко останало, тази жена е майка -  това беше нейната работа номер 1'', разказа 47-годишната суперзвезда на кънтри музиката, докато Стефани се опитваше да сдържи сълзите си.

"И сега, стоейки тук почти 10 години по-късно, след като я срещнах за първи път, мога да кажа без съмнение, че да бъде майка все още е най-важното нещо в живота ѝ. И трябва да кажа на всички, че това е рядкост в този бизнес", добави Шелтън.

През лятото на 2015 г. двойката установи по-близко приятелство, тъй като се подкрепяха взаимно по време на едновременното разпадане на браковете им - на Шелтън с кънтри звездата Миранда Ламбърт, а на Стефани с фронтмена на Bush Гавин Росдейл.
Приятелството прераства в любов, като двойката сключва брак през 2021 г.

Блейк цитира работата на съпругата си както като артист "от музиката, телевизията и филмите", така и като дизайнер за модната ѝ марка L.A.M.B.

"Тя се издига на върха отново и отново с уникалния си стил, който накара света да се влюби в нея", каза той. След това, поглеждайки към Стефани, добави: "Но не толкова, колкото мен."

Шелтън отдаде дължимото на изпълнителката на "Don't Speak", че притежава специално качество, "което никой никога не може да обясни".

"Това е нещо, с което тя просто се е родила и което ще те накара да спреш и да си кажеш: "Чакай. Коя е тази жена? Как се казва? С какво се занимава? Защо вече я обичам? Какво, по дяволите?" - разпалва се той, докато Стефани се смее.
"Това е нещото, което Бог ти е дал. И без съмнение Бог е дал на Гуен допълнителна лъжичка от него."

Шелтън продължи да нарича Стефани "изключително талантлива" авторка на песни, която е "благословила живота на много хора" с музиката си.

"От първа ръка знам, че за да се направи хит, са нужни много хора", каза той, имайки предвид десетките хитове на Стефани както с No Doubt, така и като солов изпълнител.

"Но нищо от това нямаше да се случи без Гуен Стефани, човекът, който стои зад текстовете на песни. Поздравявам моята любима за всички времена с нейната звезда. Ти заслужаваш това и аз те обичам", добави той.

По-късно трикратната носителка на "Грами" се качи на подиума, за да благодари на специалните хора в живота си, включително на Шелтън, когото нарече свой "най-добър приятел".

"Ти ми даде такава любов, каквато не съм познавала досега", обърна се тя към него. "В момента, в който те срещнах, разбрах, че съм си у дома и съм толкова горда, че си мой. Не мога да повярвам. Обичам те страшно много.''

В четвъртък тримата ѝ синове, съпругът ѝ Блейк Шелтън и семейството ѝ отпразнуваха събитието на холивудската Алея на славата, на която звездата ѝ беше открита на тротоара пред емблематичния магазин Amoeba Music.
Няколко личности от музикалната индустрия отдадоха почит на кариерата ѝ като изпълнител, преди Шелтън да излезе на сцената, за да похвали съпругата си, за която каза, че има талант, "с който просто се е родила". Самият Шелтън получи своята звезда на булевард "Холивуд" през май.

Децата на Стефани - Аполо, 9 г., Зума, 15 г., и Кингстън, 17 г. - които тя споделя с бившия си съпруг Гавин Росдейл, присъстваха, за да подкрепят майка си.

"Сега не мога да си представя живота си без тези деца", казва Шелтън в радиоинтервю през 2021 г.

"Никога и в най-смелите си мечти не съм предполагала, че това момиче тук, от Ориндж Каунти, ще има звезда на холивудската Алея на славата", каза Гуен в речта си преди откриването.