Дженифър Лопес пуска нова колекция с Intimissimi: ''Обичайте недостатъците си''

  • Сподели:
Дженифър Лопес пуска нова колекция с Intimissimi: ''Обичайте недостатъците си''

Бельото винаги е позволявало на Дженифър Лопес да празнува себе си и именно този дух подхранва "Това съм аз... сега", колекция, която тя създаде заедно с Intimissimi. Елементите, от сутиени с кристали до дантелени костюми, са вдъхновени от предстоящия ѝ едноименен албум. Лопес разговаря с ELLE за това как нейните любовни приключения и себепознание са вдъхновили създадените от нея артикули.

"Изживяването "Това съм аз... сега" е свързано с пътуването към себе си и се опитах да отразя това в дизайна на колекцията."

Лопес обясни символиката на колибритата, като ги нарече "любим детайл" в своята колекция. "Колибрито символизира любовта, енергията и устойчивостта, но когато видя такова, винаги имам чувството, че е знак от Бога, че всичко ще бъде наред", каза тя.

Актрисата се появи в няколко различни модели, включително черен ансамбъл и зелен комплект, за който се знае, че е значим за нея, тъй като преди това е изразявала мнение, че зеленият цвят е нейният "цвят на късмета".

"Осъзнах, че има много моменти в живота ми, в които са се случвали невероятни неща, когато съм била облечена в зелено."

''Колекцията бележи важна втора глава в творческото партньорство на италианската марка и американската икона, които обединиха усилията си, за да съчетаят отдадеността на Intimissimi към изключителното качество с характерния стил на Дженифър Лопес", се казва в прессъобщение на марката.

Как в капсулната колекция се появиха елементи от албума ви ''This Is Me... Now''? По какъв начин пътуването ви в любовта, отразено в музиката ви, вдъхнови избора на дизайн?

- Колекцията е в класически стил, но включва много романтични и лични дизайни. Този албум е най-личният ми до момента и може би най-романтичният. Изживяването ''This is Me...Now'' е свързано с пътуването към откриването на себе си и се опитах да отразя това в дизайна на колекцията. Цветовете са богати, а материите са изключително елегантни и непреходни. Колекцията има за цел да вдъхнови любов към себе си и увереност, което е обща тема не само на музиката, но и на цялото преживяване, което споделям с новата си музика.

Как се разви собственият ви стил на бельо от "Това съм аз... тогава" до "Това съм аз... сега"?

- Стилът ми винаги се развива, но все още има някои общи черти между това, което бях тогава, и това, което съм сега. Винаги съм обичала сексапилната дантела и уникалните детайли, както ще видите в тази колекция, но сега повече от всякога се увличам по коприната и някои по-ежедневни елементи. Обичам копринени слип рокли, халати и пижами, които се усещат бляскави и вечни, но все пак могат да се съчетаят със сутиен и дантелени бикини за по-секси младежко усещане. Предполагам, че това, върху което наистина се фокусирам повече сега, също е това, в което се чувствам добре и което искам да нося.

Нося тези дрехи, за да се чувствам добре, и искам и всички останали да се чувстват така, когато ги облекат. Да се обичат точно такива, каквито са, защото всеки е красив, когато е уверен в себе си и приема това, което е.

Имате ли любим артикул от колекцията и защо?

- Обичам ги всички, трудно ми е да се спра на конкретен. Но има един любим мой детайл, който е директно вдъхновение от албума в песента, наречена "Колибри", и сме включили красив малък талисман с колибри върху редица елементи, който е скъп на сърцето ми и има много силно значение за мен.

Как се променя подходът ви към избора на бельо, когато се обличате за среща или специален повод със съпруга ви, в сравнение с това, когато се обличате само за себе си?

- Честно казано, няма никаква разлика между това как се обличам за вечер или специален повод със съпруга си и как се обличам за себе си. Той ме обича такава, каквато съм, и колкото по-автентична мога да бъда, толкова повече усещам любовта му. Обличам се заради собствената си увереност и заради това, което ме кара да се чувствам добре. Именно тази енергия кара хората да гравитират към теб, а не конкретното облекло.

Какъв съвет имате към жените от всички възрасти, за да им помогнете да се чувстват уверени?

- Носете това, което обичате и в което се чувствате най-комфортно, независимо дали става въпрос за боди, слип рокля или копринен пижамен комплект. Това е, което обичам в тази колекция: "Това съм аз... сега"! Приемате това, което сте сега! Широтата на продуктите, които създадохме, позволява на всеки да намери нещо, в което ще се чувства удобно. Така че просто бъдете себе си.

Обичайте се, в цялата си красота и дори във всичките си предполагаеми недостатъци. Обичайте ги. Обичайте ги всички, защото те ви правят това, което сте, и няма никой като вас. Вие сте единствени по рода си, а какво по-красиво от това?

Виж още