Ким Катрал и Нели Фуртадо са новите лица на Skims

  • Сподели:
Ким Катрал и Нели Фуртадо са новите лица на Skims

Най-новата кампания на Skims включва пет силни жени: Ким Катрал, Нели Фуртадо, Хари Неф, Лана Кондор и Коко Джоунс.

"Как се чувствам по отношение на Skims?" Иконата на "Сексът и градът" пита в най-новия рекламен спот на марката. "О, бихте искали да знаете, нали?" Катрал добавя, а след това се усмихва и отговаря: "Страхотно".

Към нея се присъединяват певицата на "Promiscuous" и "I'm Like a Bird" Нели Фуртадо, която е абсолютно на път да се завърне, а след това Джоунс, Неф и Кондор. Джоунс е певица и актриса, която се прослави в канала на "Дисни" и сега започва музикалната си кариера за възрастни, а Кондор е най-известна с участието си във филмите "За всички момчета" на Netflix. Неф, модел, актриса и писател, наскоро беше видяна като една от Барбитата в "Барби". 

Коментарите възхваляват и петте жени, но зрителите бяха особено щастливи да видят Катрал и Фуртадо.

"Skims" ме кара да се чувствам свободна. Моят нов най-добър приятел", продължава Катрал в рекламата. Честно казано, това е доста обща реплика, но такава, каквато само самата Саманта Джоунс би могла да изпълни, при това дяволски правдоподобно.

Успоредно с кампанията, заснета и режисирана от Ванеса Бикрофт, марката за оформящо облекло на Ким Кардашиян пусна и кратко 40-секундно видео.

"Да мога да избера любимите си визии на Skims за кампанията ми донесе чувство на освободеност", казва Катрал в изявление. "Бельото е феноменално и ме кара да се чувствам уверена всеки път, когато го нося."

"Всички носят Skims", казват петте жени в един глас накрая.