27 години по-късно Деми Мур отново в Кан

  • Сподели:
27 години по-късно Деми Мур отново в Кан

Деми Мур пренесе съблазнителната флорална фантазия на Armani Privé на филмовия фестивал в Кан 2024 г. в червена рокля с пайети за премиерата на "Kinds of Kindness".

Актрисата присъства на премиерата на филма "Kinds of Kindness" на режисьора Йоргос Лантимос в червена рокля с пайети от колекцията Couture на Armani Privé за есента на 2023 г. Стилизирана от дългогодишния си сътрудник Брад Горески, Мур добави висящи обеци и пръстен, покрит с диаманти и рубини.
Есенната кутюрна колекция на Armani Privé за 2023 г. беше посветена на розите. Италианският дизайнер Джорджо Армани се впусна в ода за розата, описвайки я като "плътски, съблазнителен, мистериозен цвят".

Тоалетът беше изцяло покрит с дълги, тесни, вертикални аленочервени мъниста, а по цялата дължина имаше кръгли петънца от малки червени и сребърни мъниста, напомнящи за пачуърк стила на Густав Климт. Мур имаше бронзово, целунато от слънцето излъчване, което подчерта с блясъка си, като избра красив, розов грим, допълнен с пурпурно опушено око и приглушени розови устни. 

Мур участва във филма "Субстанцията", чиято премиера ще се състои в неделя в Кан. Актрисата бе избрана и за кръстница на гала церемонията Trophée Chopard, на която в петък бяха връчени награди на изгряващите звезди Майк Файст и Софи Уайлд.

В неделя Деми ще участва в поредицата "В разговор", за да обсъди кариерата си заедно с Дейвид Канфийлд от Vanity Fair. На 23 май актрисата ще завърши маратона си в Кан като водеща на галавечерята по случай 30-годишнината на amfAR.

Филмовият фестивал в Кан е ежегоден филмов фестивал, който се провежда в Кан, Франция, и на който се представят нови филми от цял свят. 77-ото му издание се провежда от 14 до 25 май. Грета Гървиг е председател на журито в основния конкурс, а френската актриса Камий Котин води церемониите по откриването и закриването. "Kinds of Kindness", "Oh, Canada", "The Apprentice", "Megalopolis" и "Furiosa" са някои от филмите, включени във фестивала тази година.