Чантата, която трябва да имате: VLogo Moon на Valentino Garavani

  • Сподели:
Чантата, която трябва да имате: VLogo Moon на Valentino Garavani

Чантата VLogo Moon на Valentino Garavani е най-новият аксесоар, който да допълва визията ви.

Представена на ревюто на модната къща за пролет/лято 2024 в Париж, чантата VLogo Moon на Valentino Garavani е идеалният завършек за деня и нощта, който можете да добавите към всеки стилен тоалет.

На Пиерпаоло Пичоли не му е чуждо да измисля и създава It-аксесоар. По време на работата си във Valentino италианският моден дизайнер усъвършенства рецептата за желани обувки, чанти и бижута със значителна лекота. Визията му за колекцията на луксозната къща за пролет/лято 2024 г., представена в École des Beaux-Arts в Париж, не се различава от тази на колекцията. На фона на вокалите на FKA Twigs, съвременни танцьори и голи скулптури, любимци на подиума като Кая Гербер, Витория Черети и Адут Акеч въплътиха поетичната същност на Valentino за сезона.

С акцент върху непринудената лекота и градската привлекателност, пролет/лято 2024 на Valentino се фокусира върху асортимент от официални-съвместими готови облекла, от структурирани къси рокли до свежи бели ризи. Акцент в палитрата от изчистени палта, кашмирени поли и класически блейзери са крайъгълни камъни, с които модната къща е станала известна, като бродерии и макраме. Същото майсторство може да се види и в аксесоарите на колекцията, като един от най-новите артикули е чантата Valentino Garavani VLogo Moon.

Определена като звезда на сезона, чантата Valentino Garavani VLogo Moon е създадена по силуета на полумесеца, отдавайки почит на неговата фантастична и духовна красота. Изработена от мека кожа stampa alce, компактната чанта за носене в ръка се разпознава лесно и по забележителната метална верижка и емблемата VLogo, които позволяват носенето ѝ по игриви и иновативни начини.

Носете я като чанта за рамо за дневни срещи, поставете динамичното VLogo на китката си за изискан нощен акцент и я превърнете в кросбоди, като просто прикрепите кожената ѝ каишка. С маслено и гъвкаво покритие от мека зърнеста кожа очаквайте безгрижно допълнение към ансамбъла си.