Coperni представи новата си чанта направена от 99% въздух

  • Сподели:
Coperni представи новата си чанта направена от 99% въздух

Себастиан Майер и Арно Вайан дьо Коперни остават майстори в изкуството да изненадват с всяко свое шоу.

След чантата от стъкло, носена от Джиджи Хадид на ревюто за пролет/лято 2022 г., която накара социалните мрежи да избухнат, и роклята, създадена директно върху тялото на Бела Хадид за пролет/лято 2023 г., дизайнерското дуо отива още една стъпка напред с изненадваща вариация на емблематичната им чанта Swipe във формата на полумесец, представена на ревюто за есен/зима 2024-2025 г.

Coperni е постоянно обсъждано име в модата през последните години. Марката успява да създава сензационни моменти и парчета, както и RTW модели, които са подходящи за ежедневието. Сега френската марка го прави отново с новата си чанта Air Swipe - изработена от 99% въздух и 1% стъкло.

Чантата Air Swipe на Coperni - визионерско творение

Разработена от професор Йоанис Михалудис, чантата Air Swipe се появява с шокираща конструкция от 99% въздух и 1% стъкло с тегло 33 грама. Освен това чантата е изработена от наноматериала на НАСА - силициев аерогел, който е най-лекото твърдо вещество в света. Любопитен факт е, че аерогелът се използва от НАСА за улавяне на звезден прах.

Марката избра да представи тази изненадваща нова чанта на своето ревю за есен-зима 2024-2025 г., което бе изпъстрено с артикули в минималистични цветове и изпълнено с характерната футуристична визия на Себастиан Майер и Арно Вайан.