Джоли и чантата, превърнала се в тенденция

  • Сподели:
Джоли и чантата, превърнала се в тенденция

Големите чанти са идеалният съюзник за всеки повод и Анджелина Джоли е тук, за да го докаже.

Чантите с размер XL попаднаха в списъка на най-горещите тенденции тази година не без основание. Удобни, с достатъчно пространство, за да носите всичко, което искате, и най-вече способни да се адаптират към всички стилове, включително и към най-класическите. Такъв е случаят с Анджелина Джоли, която за 2023 г. включи този макси елемент в гардероба си и го превърна в централна част от визията си.

Главният герой е не кой да е, а моделът Icare на Saint Laurent, който със своя ватиран дизайн и емблематичното лого на модната къща се превърна в универсален аксесоар за всеки повод. Виждали сме актрисата да го носи в ежедневния си гардероб, за вечерни събития или по време на пътуванията си, като част от перфектния образ. Утвърдила се като универсален елемент в гардероба си, Джоли съчетава чантата с основни елементи, които отговарят на всички ключови тенденции за есен-зима 2023-2024 г. Пречупена през черния цвят, тя се съчетава с ботуши до глезена на ток, прави панталони и палта, намирайки точната формула за най-простите и елегантни зимни ансамбли.

Джоли носи и чантата през лятото, заменяйки дрехите за студеното време с по-топли и светли такива. Освен пространството, което предоставя за съхранение на всичко необходимо, моделът има още един плюс и това е дръжката, за да можете да го носите през рамо. Една по-удобна версия на скъпите (и понякога непрактични) дамски чанти.

Виж още