Десет начина да изглеждате стилни, без да влагате много пари за перфектната визия

  • Сподели:
Десет начина да изглеждате стилни, без да влагате много пари за перфектната визия

В днешно време външният вид е особено важен. Ако искаме да бъдем забелязани от другите хора, определено трябва да заложим на един по-скъп и изпипан имидж, който всъщност е и ключът към успеха. Можем да изградим перфектния стил с много малко средства и да изглеждаме повече от впечатляващо, но за да се случи това трябва да наблегнем на следните десет стъпки.

1. Изберете естествени материи, в които трябва да се чувствате удобно, но и да излъчвате собствен стил.
2. Избирайте качествените дрехи и дори да е по-скъпа една блуза, заложете на нея, вместо на 10 от изкуствена материя, които изглеждат хем евтино, хем никога не биха могли да се свържат с един скъп и елегантен стил. Хората с вкус и класа разпознават качествените дрехи, затова тук заложете на по-скъпото, вместо на количество евтини дрехи.
3. Не се притеснявайте да обиколите 20 магазина за да проучите цените. Така ще можете да откриете това, което търсите и то на много по-ниски цени. За да спестите пари, наблюдавайте и следете промоциите.
4. Съхранявайте правилно своите дрехи и ги перете на подходящите за тях програми, ако искате да не се развлекат и да не изгубят цветовете си. Така ще можете по-дълго да се радвате на своите хубави и качествени дрехи без да се налага да хвърляте излишни пари за нови.
5. Добавете красиви и стилни аксесоари към своито облекло, но тук е важно да спазите едно много важно правило и то е, никога да не прекалявате с аксесоарите, защото в противен случай ще придобиете вид на човек току-що ограбил битака.
6. Освен за дрехите, се погрижете за ноктите, кожата и косата си, защото стилният външен вид включва задължително и добра прическа, сияйна кожа и почистени нокти.
7. Погрижете се и за първото впечатление, което правите ако е нужно потренирайте своите най-чести фрази и ако звучат твърде изтъркано и глупаво, просто ги променете.
8. Изберете красив и завладяващ аромат, с който ще излъчвате стил и класа без да се натрапвате със своето присъствие.
9. Заложете на добрите обноски, защото те никога няма да излязат от мода и именно те са ключов щрих за един отличен и перфектен имидж.
10. Опитайте се да съчетавате правилно своите дрехи и аксесоари, и ако те все още изглеждат добре не е нужно да ги подменяте с нови, просто следващият път променете досегашната конфигурация.

Виж още