Стилният трик, който кара дрехите да стоят по-добре

  • Сподели:
Стилният трик, който кара дрехите да стоят по-добре

Това е тайната на модните експерти, която ще промени изцяло външния ви вид.

Модата се рециклира и това е нещо, което виждаме всеки нов сезон, когато тенденциите от миналото се връщат на преден план. Този стилистичен хак, който привлича вниманието ни през 2024 г., може би не е нещо, което виждаме за първи път в света на модата, тъй като вече сме го наблюдавали при нашите баби - и/или нашите майки - през 80-те години на миналия век. Става въпрос за подплънките, които по-възрастните поколения са използвали, за да подчертаят силуета си, прибягвайки до дрехи, в които този детайл е бил пришит към почти всеки тоалет в гардероба им.

Сега модните експерти съживиха този стар трик, за да ни напомнят как можем да направим така, че дрехите ни да изглеждат много по-стилни и модернизирани, дори ако става въпрос само за обикновена тениска. В техния случай обаче те използват подплънки за рамене, за да завършат външния си вид, и ги прилагат върху ризи, пуловери и дори тениски. Разбира се, те ги носят и с палта, рокли и различни якета.

Скандинавските момичета Каро Дал и Янка Полиани и моделите Елза Хоск и Роузи Хънтингтън Уайтли споделиха някои от своите визии, като ни дадоха идеалното вдъхновение да включим раменните подплънки дори в ежедневните си визии и да разберем как можем да направим тоалетите си още по-привлекателни.

Факт е, че този стайлинг трик е възприет не само от модните инсайдъри, тъй като го виждаме и в ежедневните визии на известните личности. Хейли Бийбър, която винаги ни вдъхновява с избора си на стил, често носи XL палта или блейзъри и рокли, подчертаващи раменете, в извънработните си визии, за да придаде на тоалета стил и, разбира се, да изравни силуета.

Виж още