Как изглежда всяка зодия, когато се разгневи

  • Сподели:
Как изглежда всяка зодия, когато се разгневи

Не винаги зодиите успяват да прикрият своя гняв и дори на пръв поглед да изглеждат хладнокръвни и стабилни, всъщност тихите води са най-дълбоки.
Разберете как всеки зодиакален знак показва своите емоции и най-вече как подхождат в по-напрегнатите ситуации от живота си.

Овен 
Бясно торнадо и вулкан от емоции 

Овенът е знак, който не може дълго време да прикрива своя гняв, вместо това много бързо на преден план излизат всичките му тъмни емоции. Когато е ядосан този знак не се стреми да брои до 10, нито пък да намира начин да потушава страстите си, вместо това, просто изхвърля, като бълващ отровна лава вулкан, всичко онова, което в момента се е загнездило в главата му без много да мисли, какви ще бъдат последиците от това негово моментно избухване.

Телец
Бавен, но пък целещ точно в мишената

Гневните реакции при този знак са една идея по-забавени, но пък винаги директно в целта. Телецът е знак, който може дълго време да премълчи и да понесе тежестта върху плещите си, но когато му падне пердето, тогава става страшно и този знак изглежда така, сякаш в него се е превъплътил самият демон.

Близнаци
Бързи и запомнящи се

Близнаците са знак, който не може да се въздържа, особено когато някой вече е подпалил фитила му, тогава пред очите му всичко започва да става черно. В тези моменти Близнакът може да стане много жесток и непремерен, да изстреля толкова силни думи, че да остави в ступор своя събеседник. Ядосаният Близнак помита всичко по пътя си без да се замисля и без да съжалява за думите и действията си.

Рак
Сантиментално чувствителни

Дори когато са разгневени Раците трудно успяват да запазят самообладание и наред с всички викове се примесват и доза сълзи, идващи от факта, че те са се почувствали безсилни, обидени и наранени. Гневният представител на този знак може да бъде много подъл и да използва стари и дълго пазени тайни за своя противник, които да изстреля тогава, когато всички най-малко очакват това да се случи.

Лъв
Яростно ръмжене

Като истински цар на джунглата Лъвът е знак, който на всяка цена, трябва да бъде чут, именно поради тази причина този знак впуска в сила високите децибели и вкарва войнствен и страшен тембър, с който да изплаши събеседниците си. Лъвът бързо успява да вземе страха на противника само с един яростен вой, след което отново включва на спокоен тон, но вече всички са разбрали кой е господарят и от кого зависи развоя на събитията.

Дева
Показност и излишен фалш

Когато са гневни Девите викат и хвърлят предмети с една единствена цел да бъдат забелязани от другите. В тези моменти за тях е важно да бъдат чути, именно това е причината да търсят всякакви нестандартни варианти, чрез които да впечатлят хората около себе си. За Девите е много важно да покажат, че не са съгласни и че са ядосани, но как ли  - с много безсмислени действия, за които почти винаги впоследствие съжаляват. 

Везни
Хладно изражение примесено с тишина

Когато са разгневени Везните просто се опитват да се изолират от случващото се и да не навлизат в излишни пререкания, вместо това предпочитат тихо и кротко да застанат на страна, докато конфликтът не отшуми. В много крайни случаи част от представителите на тази зодия вземат страна по спора и избухват шумно, дори малко плашещо за околните, които всъщност не са очаквали това от тях.

Скорпион
С огромно желание отвръща на удара

Скорпионът не само, че е знак, който никога няма да си премълчи, но и нещо повече, той ще ви го върне двойно и тройно. Този знак е сякаш роден да навлиза в дълбоките води, след което да ги размътва и тихомълком да се препича на сушата, докато неговите опоненти взаимно се давят. Хитър и манипулативен този знак знае как да обработва хората около себе си, а когато стане по-напечено в него се вселява истинският Дявол – жесток, яростен и безмилостен.

Стрелец
Много шум за нищо

Стрелецът е знак, който се ядосва често и то предимно за глупости, но тук най-хубавото от всичко е, че при този знак яростта минава бързо в рамките на 20 минути, след което всичко отново е постарому. Когато е ядосан Стрелецът става шумен, яростен и описателен, въпреки това се старае да не преминава тънката линия на нормалното и да не изрича прекалено тежки думи, за които после ще съжалява. Не винаги му се получава, но пък по-важното е че този знак не таи желание за отмъщение. При него всичко преминава сега и на момента, без да носи отпечатъците от обидата в своето бъдеще. 

Козирог
Бомба със закъснител

Козирогът е знак, който дълго време може да прикрива своите чувства, най-вече тези, които са свързани с някаква обида и гняв, но когато чашата прелее нещата започват да стават много сериозни, тъй като този знак за миг се превъплъщава в неразпознаваем образ за хората около себе си. Когато е разгневен Козирогът започва да повишава тон, хвърляйки всичко, което е в ръцете му или в близост до него по своя събеседник. Бесният Козирог е точно като необуздана коза, която трудно може да се опитоми или да изслуша какво бихте искали да ѝ съобщите, тя препуска без посока и гази всички наред.

Водолей
Изолация и пълно игнориране

За Водолея поговорката – ''накажи глупака с мълчание'' важи с пълна сила и той я използва винаги, когато попадне в подобна ситуация, в която неговият събеседник се опитва да му подлее вода. Ядосаният Водолей млъква, гледа лошо и игнорира всички хора около себе си, дори и тези, които нямат ни най-малка вина за състоянието му и за това, което го е разгневило. 

Риби
Викат, плачат и се скриват от хората

Първият етап, през който преминават гневните Риби е, този на виковете. Палят от нищо, след което преминават на втория - емоционалния, в който вкарват и някоя друга сълза за повече драматизъм, след което предстои и третия, в който тръшват вратата и дим да ги няма. 

Виж още