Духовни спътници, непредсказуеми бойци и мистични създания – Зодия Лъв

  • Сподели:
Духовни спътници, непредсказуеми бойци и мистични създания – Зодия Лъв

Качество – неподвижен
Късметлийски ден – неделя
Късметлийски цветове – оранжево златно и жълто
Управляваща планета – Слънце
23 юли – 22 август

Личностни черти на Зодия Лъв
Силни страни – страстен, умен, щедър, забавен, креативен, сърдечен.
Слабости – негъвкав, арогантен, егоцентричен, жесток.
Лъвът харесва – хората да му се възхищават, да бъде в светлината на прожекторите, да се забавлява с приятели, луксозните вещи и скъпите почивки. 
Лъвът мрази – да бъде третиран, като ''обикновен човек'', да не му обръщат достатъчно внимание, както и лъжите.

Мистични създания
Хората носещи този силен знак са изключително интелигентни, забавни и креативни притежаващи естествени лидерски способности. Най-силните качества на Лъва са неговата сила, самоувереност, доминиране и силно присъствие на духа, което никога не може да остане незабелязано от другите хора. Царят на Джунглата може да постигне всичко, което си е наумил във всеки аспект от живота си, той е готов да вземе това, което му се полага без да отлага. Лъвът е един от знаците известен със своята лоялност и щедрост, което е и причината да бъде заобиколен от много приятели. 

Непредсказуеми бойци 
Неговата привлекателност, сила, харизма и самочувствие го правят способен да обединява големи групи хора, които са събрани от обща цел. Лъвът лесно си сътрудничи с останалите благодарение на неговото шеговито чувство за хумор, такт и бърз ум. Управляван от елемент огън този знак е изключително пламенен, сърдечен и готов да се радва на живота. Дори най-предизвикателните ситуации не са в състояние да извадят Лъва извън контрол, просто защото този знак е надарен с изключителен природен интелект позволяващ му бързо да излезе и от най-сложните ситуации.

Духовни спътници
Лъвът е знак, който си тежи на мястото, защото знае какво иска от живота и как да го постигне. Този знак е в постоянно търсене на себеопознаване и личностно израстване, въпреки това в момент, когато неговите собствени цели стоят на първо място Лъвът е способен да пренебрегне напълно чувствата на другите, за да получи това, което си е наумил. Този знак може да стане уязвим тогава, когато се привърже силно към своите постижения и отлепи краката си от земята, вярвайки, че всички хора около него му се възхищават истински и са готови да скочат и в огъня за него. 

Лъвът е от знаците, които изразяват своите чувства с лекота, доза искреност, уважение и щедрост към своя интимен партньор. Този знак силно обича своята независимост и трудно подлежи на контрол, именно това е и причината Лъвът да се опитва да бъде лидер и в своите любовни връзки и да дърпа конците в тях. В желанието си да поемат пълен контрол над отношенията Лъвовете успяват да объркат партньора си, особено когато е решил постоянно да се налага и да поставя своето мнение пред това на половинката, тогава започват мигновено да се пораждат и конфликтите. Партньорът на този знак трябва да се чувства свободен да изразява себе си и своите нужди без да се налага да бъде изцяло фокусиран върху тези на Лъва. 

Виж още