Най-големите веселяци и шегаджии в Зодиака 

  • Сподели:
Най-големите веселяци и шегаджии в Зодиака 

Астролозите са открили как чувството за хумор е повлияно пряко от зодиакалния знак, под който е роден човекът и как част от тази силна харизма при някои хора е вродена дарба, идваща директно с тяхната зодия. Заредени с положителна енергия и едно изключително добро чувство за хумор тези знаци успяват лесно да разчупят обстановката и да накарат и най-големия сухар да се засмее. Тези зодии са забавни шеговити и интересни събеседници, с които човек би могъл да изпита истинско задоволство, когато се намира в тяхната компания. Шумни, енергични, но пък добродушни, това са зодиите, които просто светят със своя собствена светлина и успяват да внесат много щастие и положителни емоции в живота на близките си хора.

Разберете кои са тези хумористични натури, с които човек трябва да се обгради за да може да изпита пълна наслада от живота си и да се зареди с много енергия и добро настроение.

Стрелец
Толкова открит и до болка истински, с този знак общуването е истинско приключение носещо наслада и букет от незабравими преживявания. Стрелецът е знак, който е създаден да предава своята силна енергия на другите и да помага на тези, които са в беда. Чувствителен, самоироничен и искрен за този знак е много важно да сподели онова, което е в ума му и да не задържа нищо лошо в себе си, именно поради тази причина и повечето хора са привлечени от него и държат на неговото приятелство.

Човекът, роден под този знак, е истински шегаджия, който обича да си прави дребни закачки под формата на пакости, за да може да види реакцията на другите и да се позабавлява наравно с тях. Стрелецът е толкова позитивен и остроумен, че е предпочитана компания за всички, това е и причината този знак да е заобиколен от много хора и да има верни приятели из цял свят. От където мине той оставя своя отпечатък и човек веднъж срещнал ли го е, трябва да е истински глупак да го изпусне, защото това е един от малкото знаци, който е напълно истински и винаги себе си - без показност, без маски, без интриги, само с детските очи и доброто настроение, което всъщност за него е всичко. 

Близнаци
По природа забавни и с много интересно чувство за хумор, граничещо и в двете посоки Близнаците успяват да разведрят обстановката със своите забавни истории и да впечатлят лесно хората около себе си. На тях сякаш от вътре им идва да бъдат толкова чисти, спонтанни и общителни, носещи много настроение и лесно предаващи го на хората. Те лесно развеселяват своите приятели и успяват да стопят ледовете. Дори и с непознати до сега хора, благодарение на своята силна харизма и дар слово, Близнакът е един уникален знак, с когото човек може да изпита всякакъв вид прекрасни емоции.

Остроумен и шеговит той винаги знае кога да се изкаже и коя е най-правилната реплика за самия момент, което го прави изключително забавен и комичен. Понякога шегите му остават неразбрани от околните, което се дължи и на малко резкия му черен хумор, който Близнакът обикновено пази за специални случаи, особено когато се опитва да натрие носа на някого. Дори и на моменти да изглежда особено умислен и така сякаш е изгубил силата си, този знак всъщност е напоен от красиви мисли и много свобода на словото, готов да се впусне в поредната забава или купон и да демонстрира предизвикателните си заложби. Интелигентен и магнетичен този знак привлича бързо хората около себе си - достатъчно е само да си отвори устата и готово, вече е спечелил сърцата на всички. 

Виж още