Топ 3 на най-приказливите знаци в Зодиака

  • Сподели:
Топ 3 на най-приказливите знаци в Зодиака

Това са зодиите, които просто не могат да млъкнат и за две секунди, дори и животът им да зависи от това, за тях е трудно да заключат ума си и най-вече устата си за дълго време. Бъбриви, социални, енергични и дори на моменти особено досадни, когато са решили да изкажат своето мнение не съществува сила, която би могла да ги спре. За тях най-омразната игра е ''мълчанка'', а най-трудният период в живота им е този, в който им се е наложило да бъдат тихи и просто да помълчат. Супер експанзивни, динамични и жизнени тези зодии бързо успяват да заразят и другите хора със своята импулсивност и енергия. На моменти в ума им е пълен хаос, в други пък просто чуват безброй много гласове, които се опитват да успокоят, но вместо това изстрелват всичко онова, което чуват, дори то да е безсмислено и да звучи като пълна каша.

Разберете кои са тези бърборковци сред зодиите, които не могат да замълчат. Дори и да им дават милиони, те ще предпочетат да заложат на дългите монолози, без които наистина не могат да живеят.

Близнаци
Когато става дума за празни приказки потърсете Близнака, който всъщност е и царят на дългите монолози и великите речи. За този знак е много важно да изкаже всичко онова, което се върти в главата му, дори и то да е без никакъв смисъл, този знак ще предпочете да изхвърли всичко от себе си вместо да напряга ума си излишно. Хаотичен, разсеян, но пък и ужасно забавен, този знак почти винаги се превръща в душата на компанията, благодарение на своето дар слово и вродено чувство да се откроява от другите. Близнакът е истински магьосник, когато става дума за дълги речи и за разчупване на леда. Необикновен, харизматичен и интересен този знак винаги има какво да извади от своята кошница с откровения. Понякога за слушателите може да бъде истинско изпитание да останат будни до края на анализите, които развиват Близнаците, но пък най-важното е, че винаги човек може да научи нещо ново и любопитно от тях, което един ден да му бъде от полза. На този бъбривец едва ли има кой да му вземе думата, още по-малко, че самият Близнак никога не би я пуснал и не би позволил някой друг да поеме щафетата и да се накичи с медалите за най-приказливия и досаден знак в Зодиака.

Овен
Овните винаги има какво да кажат, дори и когато не ги питат те отново ще изкажат мнение, което почти винаги не е в унисон с това на останалите. Овенът е знак, който обича да играе контра на другите и да ги вбесява по всевъзможен начин, това просто му е един от вродените таланти, с който този знак се опитва да пробие напред. За Овена е важно да съобщи онова, което се върти в главата му и дори да е абсолютна нелепица, той без притеснения ще я изстреля, след което ще се чуди какво точно се е опитвал да каже.

Стрелец
Стрелците са философите в Зодиака, които винаги има какво да споделят, както и интересни истории, които да разкажат. Този знак е изключително социален и бързо завърза нови запознанства. Един от начините да привлече вниманието на другите хора е, чрез забавните истории от ежедневието си. Изключително чист, остроумен и интересен този знак се вписва във всяка компания и винаги намира какво точно да каже, дори и в най-конфузните ситуации. За Стрелеца е много важен диалогът, защото единствено чрез него могат да се изчистят всички противоречия и най-вече да се създадат здрави и силни приятелства във времето.

Виж още