Най-обсебващите и контролиращи жени в Зодиака

  • Сподели:
Най-обсебващите и контролиращи жени в Зодиака

Тези дами са известни със своя властен нрав и силен характер. Жени на място, но и прекалено опърничави и неконтролируеми. За тях е важно да следват своите правила, пък какво ще кажат другите хора за тях, съвсем не е от значение за тези силни и амбициозни жени. Понякога просто им е в кръвта да действат напук и да объркват хората около себе си, друг път това им е заложено в ДНК-то да мачкат и игнорират хората около себе си, опитвайки се да задоволят поредните свои желания и капризи.

Разберете кои са тези обсебващи жени, които в първия момент могат да оставят човека срещу тях без дъх, а в следващия да го съсипят със своите безкрайни прищевки и неотстъпчивост.

Жена Скорпион
Скорпионът по рождение е властен, ревнив и обсебващ, което от своя страна го нарежда и на първата позиция в класацията за най-контролиращи и обсебващи зодии. Жената носеща знака на Скорпиона до такава степен обича контрола, че когато по някаква причина той ѝ се изплъзне, тази яростна дама придобива, още по-голяма злоба и започва да се самонавива срещу всеки човек, който се изпречил на пътя ѝ. За жената Скорпион да даде на заден ход е нещо чуждо или пък гласно да изрази факта, че е сбъркала - това са все неща, които не са ѝ заложени по рождение и които тази доминираща дама всячески се опитва да избягва. С буен нрав и желание да доминира пред другите жената Скорпион е готова на всичко за да постигне своите желания и да натрие носа на тези, които не вярват в нейните природни сили. Може да се каже, че тази жена е като Ледената кралица, която първо наблюдава, после взима това, което ѝ се полага, след което вледенява само с едно движение всички хора около себе си и продължава напред по пътя си. 

Жена Овен
За жената Овен е въпрос на живот и смърт да изкаже своето мнение, да тропне по масата и на всяка цена да бъде чута от останалите. Супер контролираща и прекалено емоционална тази дама често попада в конфликтни ситуации, дължащи се на нейната прямота, безконтролност и желание да демонстрира някаква сила и интелект пред другите хора. Освен доминираща, тази дама е и особено обсебваща, дори когато вече е излязла от стаята нейните думи продължават да кънтят в ушите на хората, търсейки в кого да се ударят и кого директно да унищожат. Мнителна, несъобразителна, жестока, твърдоглава, опърничава и избухлива, тя е едно огромно кълбо от емоции, което просто не спира да се търкаля и да унищожава всички мостове за връщане назад.

Виж още