Сезонът на Близнаците – какво може да очаква всеки зодиакален знак

  • Сподели:
Сезонът на Близнаците – какво може да очаква всеки зодиакален знак

Близнаците са астрологичен знак, който обхваща периода между 21.05-21.06 и е един от най-силно емоционалните и активни периоди през цялата година. Под влиянието на този въздушен знак повечето зодии ще получат възможността да обработват по-бързо постъпилата се в съзнанието им информация, както и да намират най-продуктивния начин, чрез който да излязат от трудните ситуации. И Близнакът, като всеки останал знак в Астрологията, си има своите странности, но едно е сигурно, че освен малобройните негативни страни, тази зодия крие в себе си много недоизказана любов, романтика и чувственост. 

Разберете какво ви предстои в периода на Близнаците, според знака, в който сте роден.

Въздушни знаци
Близнаци, Везни и Водолей

Това е периодът, в който тези три знака свободно ще могат да изкажат мнението си и дори то да е критично, те няма да се страхуват да изложат своята теза пред останалите и да защитят позицията си докрай, което от своя страна ще им донесе много позитиви. Периодът на Близнаците ще изпълни тези три знака с много енергия и активност, която те без проблем ще насочат в реализирането на своите цели и ще демонстрират силата си пред всички хора, които до този момент са ги подценявали по някакъв начин. В любовта ще настъпи едно равновесие примесено с нежност, отдаденост и чувственост. Сега е моментът, в който тези три знака ще се научат да говорят на един и същи език със своята половинка и ще постигнат пълен баланс помежду си. Необвързаните ще получат възможност да се срещат с нови хора, да общуват повече и да открият това, което дълго време са търсели. Един интересен, вълнуващ и много вълшебен период ще обхване живота на въздушните знаци и ще ги накара да разкрият себе си такива, каквито до този момент никой до сега не ги е виждал, но това ще е начин да се освободят от всички емоции, които са съхранявали в себе си.

Водни знаци
Рак, Скорпион и Риби

В сезона на Близнаците водните знаци ще успеят да се сдобият с природни сили и интуиция, която ще ги отвежда до целите им. И трите зодии ще усетят как останалите хора са привлечени от тяхната енергия и харизма, което от своя страна ще им помогне да завържат много важни контакти, които в бъдеще време ще ги изстрелят на върха. Сега е моментът да пречистите съзнанието си от всички страхове и да се впуснете в живота, да експериментирате и приключенствате без да се тревожите от това, какво ще си помислят и кажат другите. Настъпва период, в който ще осъзнаете, че вашите желания не могат постоянно да бъдат на заден план, докато обгрижвате нуждите на другите и пренебрегвате собственото си щастие. Сега идва моментът, в който можете да си позволите малко почивка и да се впуснете в приключението. В любовта могат да настъпят известни разногласия с половинката ви, особено в началото на периода, който обхваща зодиакалния знак на Близнаците, но не се страхувайте, защото нещата бързо ще отшумят и ще се върнат в първоначалната си позиция.

Земни знаци
Телец, Дева и Козирог

Сезонът на Близнаците идва да ви подскаже, че напоследък губите времето си по всевъзможни начини, вместо да го влагате в своето бъдеще, вие правите някакви ненужни кръпки в миналото, което няма да ви донесе никакви позитиви. За момент забравете оплакванията и се въздържайте от споделяне на вашите планове, защото съществува огромна вероятност не само да откраднат част от добрите ви идеи, но и да ви сметнат са досаден. В периода на Близнака е хубаво да избягвате дългите пътувания, както и да се пазите от хора, които през последния месец са навлезли в живота ви и все още не познавате добре. В любовта Близнакът ще ви предложи възможност да започнете на чисто, особено при тези земни знаци, които се намират в застой и търсят сродната си душа. При обвързаните пък нещата ще се движат с много бързо темпо и ще донесат към тях една приятна развръзка идваща в комплект и със страхотна изненада.

Огнени знаци
Овен, Лъв и Стрелец

В сезона на Близнаците внимавайте какви обещания давате, защото съществува голяма вероятност да не успеете да ги спазите. В живота ви ще настъпят известни промени свързани с вашата работа, които могат за момент да ви извадят от комфортната среда и да ви метнат в дълбоките води, но не се притеснявайте, защото сега за вас всеки опит и нова информация са изключително полезни и ще ви се отплатят за в бъдеще. Затова трупайте нови знания и се радвайте на наученото, защото съвсем скоро ще ви се отвори нова възможност да го приложите на практика и да стартирате свой собствен проект, в който да вложите цялата си енергия. В любовта нещата ще се движат плавно и хармонично и ще носят приятно усещане за разбирателство и пълна хармония между вас и половинката ви. Необвързаните ще имат няколко неуспешни опита да срещнат своя спътник, но пък хубавото, е че от всеки от тях ще извлекат някаква добра поука.

Виж още