Природните таланти, с които е надарена жената Овен

  • Сподели:
Природните таланти, с които е надарена жената Овен

Управляваща планета – Марс
Стихия - Огън
21 март – 20 април

Още от самото си раждане този знак носи огромна сила, която го държи постоянно активен, свръх енергичен и огнен. Жената представителка на тази зодия би могла да бъде разпозната от километри по ентусиазма и бързината, с която действа. Тази специална дама в действителност е роден лидер, който в кръвта си носи всички нужни качества да се движи все по-напред и нагоре. 

Жената Овен действа винаги под напора на емоциите си, именно те контролират огромен процент от нейните действия. На моменти твърдоглава, крайна и неотстъпчива, жената Овен обича да държи контрола и не само в семейството, но и на работното си място, тя предпочита да заема ръководни функции. Женствена, магнетична и толкова огнена, че на моменти е способна да изпепели всички хора около себе си и с бодра усмивка да продължи към целите си.

Природата на тази дама я прави изключително необуздана, обичаща контрола, но незнаеща да се подчинява, именно тази черта ѝ пречи да работи в сфера, в която трябва да спазва някакви правила и да следва заповеди, тя по-скоро предпочита над главата си да няма никакви шефове и преки началници. Когато гневът нахлуе във вените ѝ тази дама става агресивна, гръмогласна и свръх емоционална, като в повечето случаи самата тя не успява да чуе гласа на другите, поради простия факт, че нейният заглушава всички хора. Един от най-големите ѝ проблеми е, че тази огнена дама трудно контролира гнева си и когато пердето ѝ е паднало, е по-добре около нея да няма никой, защото е способна да изхвърли целия си яд, дори и върху невинните наблюдатели, които нямат нищо общо с породилия се конфликт.

Властна, амбициозна и с труден характер, при тази жена не присъстват различни цветове от черното и бялото, нито пък е способна на някакви компромиси, особено със себе си. Когато веднъж е тръгнала напред не съществува сила в света, която би могла да я отклони от целта, нито пък човек, който би могъл да я манипулира, тъй като жената Овен е много умна и определено усеща, когато някой около нея има подли намерения. 
Определено си е истински природен талант да се вслушваш единствено в собствения си вътрешен глас и именно така жената Овен успява да запази своята енергия и да покорява всеки връх в живота си, благодарение на нейната необикновена харизма и творчески поглед, които я насочват към великите дела.

С кои зодии се разбира жената Овен
Зодиите, с които тази жена общува с лекота са – Водолей, Лъв, Скорпион, Козирог и Близнаци. Една от зодиите, на които искрено се възхищава жената Овен, е Лъвът, който успява да концентрира цялата си сила единствено и само в продуктивни действия, чрез които постига мащабни успехи. 

С кои зодии жената Овен не може да намери общ език
Зодиите, с които трудно се разбира тази огнена дама и с които не успява да излезе на глава са – Дева, Рак и Стрелец.