Седмичният хороскоп на High View Art за 13.05 – 19.05.2024 г.

  • Сподели:
Седмичният хороскоп на High View Art за 13.05 – 19.05.2024 г.

Седмицата се очертава да бъде специална и ползотворна, особено за огнените знаци, които ще получат възможността да реализират всяка поставена цел и бързо да изпъкнат пред началството. При водните знаци ще се наблюдава едно хармонично равновесие, което ще ги отвежда до сигурни успехи и ще ги накара да открият нови хоризонти, на които да се реализират. Земните знаци могат да изпитат известно затруднение в общуването с най-близките хора, въпреки че звездите ще бъдат на тяхна страна и ще им помагат бързо да излязат от конфликтните ситуации и да продължат със своите начинания необезпокоявани. Въздушните знаци през следващите няколко дни ще бъдат под закрилата на Вселената, която ще им помага успешно да се развиват и да открият онова, което дълго време са търсели.

Разберете какво ви предстои през следващите няколко дни, според знака, под който сте родени.

Овен
През следващите няколко дни ще се затворите в кръга на семейните дилеми, като цялото ви внимание ще бъде насочено върху това да стабилизирате домашната обстановка и да възвърнете хармонията в дома си. Определено това няма да бъде лесна задача, но ще успеете да постигнете баланса благодарение на своята сила, целеустременост и твърда ръка.

Телец
През следващите няколко дни ще бъдете подложени на серия от изпитания, имащи за цел да ви подскажат колко бързо могат да се развиват и променят нещата около вас. Не се страхувайте да прегърнете новото и да се впуснете в предстоящите приключения, защото Вселената ви е подготвила много вълнуващи моменти, от които ще можете да съберете положителни емоции.

Близнаци
През тази седмица вие настървено ще се борите за някаква правда, като поставяте личните си интереси на заден план и се фокусирате върху проблемите на свой много близък човек. Вашата защита и сила ще успеят да внесат ред в живота му и ще му помогнат да излезе от тъмната дупка, в която е попаднал, което от своя страна ще ви накара да се почувствате нужни, оценени и щастливи, че сте успели да преобразите живота му.

Рак
Цялото ви внимание през следващите няколко дни ще бъде фокусирано върху даден проект, който впоследствие ще се окаже изключително важен за бъдещата ви кариера. Затова е много важно през тази седмица да бъдете по-премерени в изказа си и да следвате стриктно поставените ви задачи, ако искате по-бързо да достигнете до успеха.

Лъв
Лъвовете ще се радват на много късмет и ползотворни срещи през следващите няколко дни, в които ще получат възможността да видят със собствените си очи, как техните планове придобиват грандиозни размери и не след дълго успяват да се реализират успешно.

Дева
Носталгични и хаотични, вие ще прескачате от задача на задача и няма да успявате да довършите своите ангажименти в поставените за това срокове. През следващите няколко дни ще бъдете телом на мястото, на което трябва да бъдете, но духом далеч от там, което от своя страна ще внесе много промени в живота ви. Ако не успеете навреме да се концентрирате и да запретнете ръкави за да завършите започнатото, ще изпитате огромни финансови загуби.

Везни
Предстои ви период на затишие, след което последваща буря, идваща от невъзможността ви да си замълчите тогава, когато усещате, че правото е на ваша страна. Волно или не ще попаднете в конфликт, в който самите вие няма да разберете, как сте се озовали, но пък тук уловката се крие в това да запазите спокойствие и да оставите настрана своята импулсивност, ако искате скандалът да има положителен завършек.

Скорпион
През следващите няколко дни ще правите грандиозни планове за предстоящо събитие, което е успяло да ангажира цялото ви внимание през последния месец. Така въодушевени и енергични, вие ще влагате цялата си сила в това да създадете едно незабравимо преживяване, както за себе си, така и за близките си хора на това тържество.

Стрелец
Уморени и без никаква енергия, вие ще бъдете като витаещ дух, който бързо променя посока си, но успява да остави своя отпечатък там, откъдето е минал. Нашият съвет към вас е да си вземете двудневна почивка за да можете да прочистите ума си и да заредите енергията си за предстоящите нови начинания.

Козирог
Още към средата на седмицата ви предстои събитие, на което ще бъде специален гост и от вас ще се изисква да бъдете в пълна кондиция и напълно фокусирани върху цялата програма, която ще трябва да представите пред голяма публика. Успешното реализиране на този проект ще донесе много дивиденти към вас и едно специално чувство на удовлетвореност.

Водолей
Всичко на работното ви място ще върви по мед и масло, стига да не се отпускате и да не подценявате възложената ви работа. Сега е моментът, в който звездите ще ви изпратят човек, когото от години сте търсили и който може да се окаже сродната ви душа.

Риби
През тази седмица за вас с пълна сила ще важи поговорката ''Който не работи, не трябва да яде!''. Така объркани, хаотични и разсеяни, вие ще витаете в облаците и няма да успявате да свършите нищо като хората. Сега е моментът, в който трябва да се стегнете и да спрете да тъпчете на едно място, ако искате да се ''отлепите'' от обичайното си място и да се изкачите нагоре в йерархията. 

Виж още