Седмичният хороскоп на High View Art за 20.05 - 26.05.2024 г.

  • Сподели:
Седмичният хороскоп на High View Art за 20.05 - 26.05.2024 г.

Седмицата ще ни предложи интересни срещи, като не е изключено част от зодиите да попаднат на личности, които силно ще привлекат тяхното внимание. През следващите няколко дни е хубаво да се вслушваме по-често в своя разум и да оставим за момент на страна чуждите съвети, както и поривът на сърцето, ако не искаме да понесем солидни загуби.

Разберете какво ви предстои през новата седмица и какво са подготвили звездите за вашия астрологичен знак.

Овен
Време е да си наложите разтоварваща диета съчетана с повече движение в компанията на приятели и положителни хора. Избягвайте да пътувате през следващите няколко дни, както и нашият съвет към вас е да намалите оборотите в работата и да не се претоварвате, защото точно сега ще изпитате огромна нужда от почивка.

Телец
Ще се противопоставите на ваш колега опирайки се на своето служебно положение, но нашият съвет към вас е да бъдете много деликатни, ако не искате да попадате в конфликтни ситуации, които могат да отнемат част от ценното ви време и разбира се, енергията ви. Внимавайте с безразборните интимни връзки, особено тези Телци, които не са обвързани, защото се очертава да изпитате много затруднения, загуби и тъга.

Близнаци
През следващите няколко дни е хубаво да внесете някакъв ред в своите дела, особено по важни въпроси, които не търпят отлагане. През следващите няколко дни е важно да си поемате дълбоко въздух преди да сте изрекли нещо, за което може да съжалявате- Около вас ще се навъртат много дразнители, но нашият съвет е да се изключите за момент и да не навлизате в сериозни пререкания.

Рак
Ще се наложи да проявите по-голямо разбиране към нуждите на ваш близък, което от соя страна ще ви накара да се почувствате до известна степен притиснати, но не се притеснявайте, защото ако успеете да намерите баланса и да подадете ръка на човек в нужда, съдбата от своя страна ще ви се отплати много подобаващо.

Лъв
През следващите няколко дни в бизнеса и работата ви ще се наложи да балансирате между намеренията и интересите на хора, които не искат да открият обща гледна точка с вас и предпочитат да останат на страна от делови партньорства. Тук от особено значение ще бъде ролята ви на умиротворител, която за вас ще бъде дори приятна, стига да знаете какво точно искате да получите.

Дева
За да постигнете целта си ще се наложи да преминете през много напрегнати моменти и да поемете големи рискове. През тази седмица е важно първо да премислете добре дали всичко това си заслужава и къде бихте се озовали на един по-късен етап от живота си с в момента взетите от вас решения, ако виждате светлината в тунела и шансове за по-добро бъдеще - действайте смело напред.

Везни
През следващите няколко дни ще имате шанса да уредите един много натоварващ ви до момента финансов спор с вашите близки. Една среща с бивш началник може да създаде негативни емоции във вас и да ви дисбалансира, но нашият съвет е да продължите напред и да не се замисляте толкова върху преминали събития. 

Скорпион
Периодът ще бъде много успешен за повечето представители на зодия Скорпион. Налага се през следващите няколко дни да се съобразявате с хората около вас, както и да бъдете една идея по-синхронизирани в своите действия и думи, ако искате да постигнете набелязаните цели.

Стрелец
Бизнес делата ви ще са на ниво, като в работата всичко ще върви по точно начертания план. Нашият съвет към вас е, ако сте планирали пътувания извън страната да ги отложите за по-късен етап. Избягвайте хора, които се стремят да ви подлеят вода и да си играят с психиката ви, вместо това се отдайте на приятни хобита и занимания, с които да презаредите силите си и да се настроите на положителна честота.

Козирог
Ще ви бъде дадена задача във формата на проект, която ще ви накара да преосмислите досегашните си перспективи и да се впуснете в едно напълно ново начинание, което не само, че ще стимулира ума ви, но ще ви даде и нов прочит на събитията. Успешна и ползотворна ще бъде за вас цялата седмица.

Водолей
През следващите няколко дни ще изпитвате силна нужда от внимание и нежност, което не е съвсем нетипично за вас, но нашият съвет е да оставите за момент настрана емоциите си и да се фокусирате върху важните планове, от които ще зависи професионалното ви развитие.

Риби
Подхождайки арогантно и не обрано, вие ще изгубите един изключително важен и скъп за вас човек, който не само, че ще си тръгне от живота ви, но ще ви накара и дълго да размишлявате над своите необмислени действия. Единственият начин да предотвратите тази голяма загуба е да спрете да мислите само за себе си и да отдадете нужното внимание и любов към своята половинка.

Виж още