Вселената ни помага да се изчистим от отрицателната енергия и да променим живота си

  • Сподели:
Вселената ни помага да се изчистим от отрицателната енергия и да променим живота си

Цялата Вселена е обградена от енергия, която не спира да вибрира, като изпраща своите вибрационни вълни под формата на кръгови структури. И така всичко около нас е съвкупност от енергийни потоци, които се движат и имат способността да навлизат в тялото ни. Тази могъща енергия може да бъде незамърсена - чиста и повдигаща човешкия дух, но също така би могла да бъде и опетнена от лоши сигнали и усещания - носеща изключително силен отрицателен заряд към нас.

Често дори не осъзнаваме как събираме тази вътрешна сила и откъде трупаме толкова много негативни емоции в себе си, но само докато мислим, ние успяваме да преработим вече постъпилата енергия в тялото ни и така нашето съзнание бива програмирано, според заряда, който вече е получило. 
Колкото по-тревожни и гневни сме, толкова повече отрицателен заряд съхраняваме в себе си и това е причината нищо около нас да не върви по начина, по който сме го планирали и непрекъснато да се сблъскваме с безброй много препятствия, които ни подсказват, че трябва да спрем и да се изчистим от целия този отрицателен заряд, който сме събрали в душата си!

Всъщност нашите усещания и мисли успяват да предопределят заряда, който ще предадем на другите хора, както и всяка събрана чужда емоция по същия начин предопределя собствената ни вътрешна сила. Например виждаме срещу себе си човек, който страда и без да осъзнаваме той индиректно предава тези сигнали към нашето съзнание, което впоследствие запаметява този образ и усещания, които е получил в момента, когато сме били близко до него. След което преживяваме тези събития отново и така чуждите емоции са успели да оставят някакъв отпечатък в нашето съзнание, дори в душата ни. Това енергийно предаване не винаги е свързано с отрицателни усещания, то може да бъде напоено и от образа на човек, който е изключително щастлив и сам чрез своята чиста мисъл успява да ни предаде същите емоции. 

Духовната свобода идва с изчистването на енергиите, които сме успели да натрупаме от вредни хора и предмети. Както любовта и добрината, които сме успели да съхраним в съзнанието и сърцето си, неопетнени от интрига, злоба и лицемерие - едва тогава ще имаме очи да видим всяко едно послание, което ни е изпратено отгоре и от самата Вселена, която въпреки постоянните сблъсъци на енергии, никога не се отказва да ни насочва в правилната посока.

Дори без да го разбираме и да можем да го видим - Вселената не спира да ни изпраща послания, енергия и своите уроци под формата на помощ от чужд човек или пък усещането, че всичко е възможно. Странен е човешкият живот, но едно в него е напълно ясно и то е, че когато събираме и трупаме злоба и гняв, ние създаваме един нещастен човек, който е абсолютно сляп за красотата, която предлага животът и глух за красивите послания, които се опитва да му изпрати Вселената!

Ние сме това, което носим в душата си и от нас зависи какви душевни товари трупаме за нашето бъдеще, дали в тях присъстват красиви спомени и мечти или пък угризения, отмъщение и ярост. Енергията, която не спират да си предават хората е всъщност висшата сила, която трябва да бъде пречистена, за да може светът да продължи своето съществуване. В противен случай, ако след време тази енергия остане единствено с негативен заряд и без прашинка позитивизъм, всичко ще започне да се разпада пред очите ни. 

За да получим добър живот, трябва да изчистим мислите си от негативността, суетата и злобата, да забележим сигналите, които ни се изпращат и посланията, които ни нашепват, че животът е красив, когато хората са успели да запазят в себе си най-ценното, което притежават, а именно добрината! 
Не спирайте да разпръсквате добрини и съвсем скоро ще усетите топлата ръка на Вселената, която ще ви докосне до най-съкровените мечти и ще ви покаже невиждани кътчета от света!

Виж още