Десет обещания, които си дават влюбените, но невинаги спазват след сватбата

  • Сподели:
Десет обещания, които си дават влюбените, но невинаги спазват след сватбата

Когато сме млади и влюбени всичко изглежда някак по-просто, като например факта, че отговорностите все още не са потропали на вратата ни и не сме разбрали, колко трудно е всъщност да се съхрани една любовна връзка във времето. Предизвикателствата идват обикновено, когато партньорите вече са заживели заедно и са създали своето собствено семейство, именно тогава се появяват и безбройните ангажименти и грижи по децата, по домакинството и още безброй много дейности, които напълно завземат съзнанието ни и ни превръщат в съвсем различни хора. Повечето влюбени обикновено си дават стотици обещания, които се кълнат да следват, независимо от това накъде ще ги отвее вятърът и какво ще се промени в живота им, но всъщност не винаги това, което си мислим и планираме, е това което в действителност изживяваме и така част от дадените обещания просто се разпръскват във въздуха.

Разберете кои са тези десет обещания, които двойките все по-трудно успяват да спазят един към друг след сватбата и появата на децата.

1. След пет или десет години отново ще бъдем себе си и ще показваме силните си чувства, както го правим сега, ще се усмихваме заедно и никога няма да спираме да се търсим!

2. Заедно ще определяме възпитанието на своите деца и винаги ще бъдем на едно и също мнение по всеки въпрос, свързан с тяхното отглеждане!

3. Ще излизаме и ще се забавляваме до късно през нощта, без да се съобразяваме с никого и с нищо!

4. След десет години ще те обичам много по-силно и ти ще си моя пристан в добро и лошо, докато смъртта ни раздели!

5. Ще продължаваме да мечтаем заедно и отново заедно да сбъдваме мечтите си. Ще бъдем опора един за друг, независимо през колко трудности ще се налага да преминаваме, ние никога няма да се откажем да бъдем заедно!

6. Меденият месец за нас ще продължи през целия ни живот!

7. Обещавам винаги да се изслушваме и да правим компромиси, когато се налага!

8. Никога няма да погледна друг човек или да помисля за изневяра!

9. Винаги ще се стремя да бъда искрен с теб и ще ти споделям само истината, независимо колко тежка може да бъде тя!

10. Никога няма да си повишаваме тон и винаги ще гледаме в една и съща посока, независимо пред какви обстоятелства ще се изправим и през колко изпитания ще преминем!

Виж още