Какво трябва да знаем за връзките от разстояние 

  • Сподели:
Какво трябва да знаем за връзките от разстояние 

Да имаш връзка от разстояние със сигурност не е лесна задача и обикновено се налага хората с подобен тип отношения да бъдат много по-търпеливи и креативни, за да успеят да я съхранят във времето. Когато излизаме с човек, който не е от същото населено място ние трябва да сме готови да съхраняваме огъня жив, но от разстояние, което не е никак просто упражнение. Връзките, в които хората живеят в различни точки по света, най-често се задоволяват с видеоразговори и много редки срещи на живо, което от своя страна би могло да се превърне и в ''нож с две остриета''. 
Но нека разгледаме как бихме могли да направим тези важни моменти с любимия малко по-специални, интересни и забавни. 

При срещите на живо нещата изглеждат някак по-просто, излизате на заведения, кино и посещавате заедно различни събития, които по някакъв начин успяват да ви обогатят духовно и да ви сближат още по-силно с човека до вас. Но когато срещите протичат по-често пред монитора, обикновено нещата стават една идея по-сложни. Затова ако държите на своя партньор и не възприемате разстоянието помежду ви като някаква пречка, трябва задължително да заложите на по-уникални и интересни начини, чрез които да успеете да задържите вниманието му за дълго. Виртуалната любов е много трудна за поддържане, затова ако желаете да запазите във времето тези отношения трябва да прочетете следващите няколко съвета, които могат да ви бъдат от огромна полза.

Съвети за поддържане на виртуална любов
Залагайте по-често на гласовите съобщения, вместо на писмените, когато искате да съобщите нещо важно на своя любим човек. По този начин ще можете много по-силно да усетите неговата подкрепа и да създадете една силна и здрава основа помежду си.  Пуснете си интересен филм, който можете да коментирате заедно, това също е още един начин, чрез който бихте могли да се сближите. Не насочвайте фокуса на разговора единствено върху ежедневните проблеми и тревоги, вместо това измислете нови интелектуални игри, с които да се занимавате заедно и междувременно да научавате нови полезни факти.

Можете да си организирате романтична виртуална вечеря, в която да приготвите еднаква храна и питиета, които да консумирате заедно пред екрана. По този начин ще можете да почувствате партньора си още по-близко до вас, сякаш е на ръка разстояние. Забавлявайте се като създадете свой собствен език за комуникация, който останалите хора не разбират. По този начин, хем ще се забавлявате до припадък, хем ще можете да си кажете неща, които не искате другите да чуват. Направете си онлайн разходка в музей по избор - това е едно значително по-различно изживяване, което ще ви вдъхнови и ще ви накара да усетите човека срещу себе си по-близък. 
 

Виж още