Десет признака, че мъжът не е щастлив и е на крачка да прекрати връзката

  • Сподели:
Десет признака, че мъжът не е щастлив и е на крачка да прекрати връзката

Дисбалансът във връзките настъпва в моментите, в които различията и несходствата в характерите започнат да придобиват заплашителни размери. Именно тогава ние започваме да усещаме как постепенно се отдалечаваме от своята половинка и губим този силен контакт, който преди време ни е свързвал. 
Докато при повечето жени негативните емоции и разочарованието са видими, при мъжете обикновено нещата се случват, като ''затишие преди буря'', поради простия факт, че представителите на силния пол предпочитат да не говорят толкова много за чувствата си.

Ако усещате, че нещата между вас не вървят и партньорът ви постепенно се е отдръпнал, прочетете как да разпознаете видимите сигнали, които издават, че мъжът до вас не е щастлив и по-скоро е готов да прекрати отношенията ви.

1. Постоянно е в лошо настроение и е недоволен от това, което казвате и от това, което правите. 
2. Започва да се ядосва, когато подхванете разговора за брак и по-сериозно обвързване.
3. Намира си различни причини, чрез които да ви държи далеч от своите близки и приятели.
4. Станал е прекалено избухлив, стиснат, егоистичен, капризен и ироничен към вас.
5. На думите ''обичам те'' отговаря с едно повърхностно ''хъм'' или просто си замълчава.
6. Игнорира дългите разговори и предпочита да си мълчите, когато сте заедно. 
7. Когато искате да поговорите за своите проблеми, той предпочита да остане безучастен и по-скоро изглежда така, сякаш не се интересува от нещата, които му споделяте.
8. Когато говорите на тема общо бъдеще, той по-скоро използва думата ''аз'' отколкото ''ние''.
9. Ако преди е използвал всеки свободен случай да ви демонстрира своята привързаност и желание да бъдете интимни, сега не търси никаква близост с вас.
10. Държи се арогантно и често споделя, че иска да се раделите, защото вашето поведение го изважда извън контрол и самият той не се чувства удобно в тази връзка.

Виж още