Хилари Дъф: ''Гордея се с тялото си - то ми роди три деца''

  • Сподели:
Хилари Дъф: ''Гордея се с тялото си - то ми роди три деца''

Актрисата от ''How I Met Your Father'' разказа за физическото и психическото си здраве в ново интервю, и за търсенето на мир с променящото ѝ се тяло.
Изисква се много увереност, за да позираш гол за корица на списание, и точно това направи Хилари Дъф за Women's Health. 

"Гордея се с тялото си! Гордея се, че то ми роди три деца. Стигнах дотам, че съм спокойна за промените, през които премина тялото ми".

Що се отнася до начина, по който е постигнала този мир, има различни фактори, обяснява Дъф, която се е борила с хранително разстройство на 17 години. "Беше цяла съвкупност от неща - от това да се успокоя и да осъзная, че съм силна, талантлива и умна. Все неща на психическа основа", казва Дъф, която винаги е държала да бъде истинска.

Хилари се е подготвила за снимките, като е коригирала тренировъчния си режим. Според Women's Health звездата е започнала да тренира с Доминик Лидер преди фотосесията. Тя тренирала с него четири дни в седмицата, като се фокусира върху силата и стабилността. Упражненията включвали клекове с тежести, сгъване на лактите, набирания с дъмбели на един крак и бързи серии кардио упражнения, като например 30-секундни серии от скокове на гръб. Сесиите за разтягане, търкаляне и масаж допълвали режима.

Въпреки че няма никакво съмнение, че Дъф изглежда невероятно на финалните кадри, тя е по-загрижена за това как се справя психически, отколкото за всичко останало.

"Ние си скъсваме задника, за да приведем телата си във форма и да изглеждаме по най-добрия възможен начин. Подлагаме се на процедури за лице и ботокс, правим си прически, изсветляваме си косата, повдигаме си веждите, слагаме си мигли и всички тези глупости уж, за да изглеждаме по-красиви. Но аз искам да работя върху вътрешността си, защото тя е най-важната.''

За нея това включва редовни терапевтични сесии, плетене на една кука и хубава книга в края на деня.

"Движа се по различен начин. Държа се по различен начин. Храня се много по-добре от преди", казва актрисата за рутината си.

Заедно с промените във физическата си активност Дъф обясни, че е коригирала и диетата си и е приготвяла повече ястия вкъщи, които са насочени към нейните здравословни нужди.

"Обичам да пека зеленчуци като тиква и броколи. Приготвям пилешки бутчета, такос с брашно от маниока, салати от рукола с всякакви плодове или зеленчуци, които имам в хладилника, и израелска киноа. Оценявам здравето си, занимавам се с дейности, които ме карат да се чувствам удовлетворена, вместо да подобрявам само външната част на тялото си. Прекарвам време с хора, които ме карат да се чувствам добре и споделят сходни възгледи за здравето и позитивното отношение към тялото, както и за достатъчно сън и баланс в храненето ми."

Виж още